Ceren Esraabrklu ben içtiğim gün sonra oğlum gazdan kıvranıyor gazını çıkaramıyor kişiden kişiye değişiyor bence 😂😂 denedim baktım her kola içtiğim de oğlum eziyet ediyor gazdan. Dolayı 🤗😂
YazCilegi Betl42 En son benden tavsiye almak istemediğinizi belirtmiştiniz. Ben şimdi size acı yemeyin sütünüze geçiyor sütün tadını değiştir diyeceğim yine muhalefet olacaksınız. En iyisi yine nasıl isterseniz öyle yapın
Pinardefne Kolaa içmeyi cok istiyorum ama bebegimde gaz yapar diye korkuyorm benim yüzümden kıvranırsa cok üzülürüm 😭
1PrensAnnesi FatmanurHas hep içtim içiyorum hiçte azalma filan olmadı sadece bebişe biraz gaz yapıyo onun içinde kimyon demle içir minnoşa bişeycik olmaz altı üst emziriyosun zehir etme hayatı kendine 💋
FatmanurHas Muratugceasil sanki gaz konusunda bi değişiklik olmuyor ictigimde ya tekrar denedim de😂 zaten hep gaz var yani etkilemiyor gibi😀
Esraabrklu Dikkat ederseniz sezeryan doğum yapanlara kola içmesini istiyorlar ki gazi çıksın diye .. biz büyükler de içince gaz çıkıyor haliyle .. gerçekten inanın bebekte de gaz çıkarıyor .ha korkuyorsanız deneyin illa icin demiyorum .. bilginiz olsun istedim sadece
Selhan FatmanurHas kolayı bilmemde aklınızda olsun ıce tea limon içiyorum 20 gündür sutu cogaltiyo hem gazsız zaten koladan bi tık iyidir sanırım 🙈
ArasAtlas Valla bende sade gazoz içiyorum 🤣🤣 kolaya bağımlı biri olarak onunla kandırıyorum kendimi kola içtiğimde gazdan uyuyamamıştı o gece ona mı bağlı bilmiyorum ama