Esraabrklu FatmanurHas arkadaşlar kola tam tersine gaz çıkarır bebekte 😊 ciddiyim deneyin..ben hep içiyorum
FatmanurHas Esraabrklu gerçekten mi iki gündür sürekli popodan gaz çıkarıyor acaba kola ictigimden mi oldu 😅😅🙄 zararlı diyorlar da ben dayanamıyorum ya hamilelikte de zar zor dayandım birkaç kere ictim
NurR Esraabrklu ben hiç kola içmedim hamilelikte de şimdide bebeğim çok gazlı içsem mi cidden çıkarır mı 🤔
Ceren Esraabrklu ben içtiğim gün sonra oğlum gazdan kıvranıyor gazını çıkaramıyor kişiden kişiye değişiyor bence 😂😂 denedim baktım her kola içtiğim de oğlum eziyet ediyor gazdan. Dolayı 🤗😂
Rabia88 FatmanurHas sağlıkla kucağınıza alin 💕 ikisini bir buyyteceksiniz ne güzel kızım 9 aylık ama 2. İçin cesaret edemiyorum ikisi arası kaç ay olacak ve ilk bebeğinizi ne kadar emzirdiniz hamilelik emzirmeyi etkiliyor mu
Muratugceasil FatmanurHas içme canm bence bende bebegim 1.2.3 aylıkken içiyordum dikkatte ediyordum ne zaman gazlı içecekler içsem bebegin gazı oluyordu o yüzden artık içmiyorum
FatmanurHas Muratugceasil sanki gaz konusunda bi değişiklik olmuyor ictigimde ya tekrar denedim de😂 zaten hep gaz var yani etkilemiyor gibi😀
Betl42 YazCilegi kuru fasulye yemıstım cok gaz yaptı yemedım ıkı gundr de cok gazlı cunku kola ıcıyorum bıraktım artık ıcmem galıba acaba alıssamı sorun yasamasam alıssın dıyecemde dıkkat edeyım barı ama acı yemeden felan duramıyorum
YazCilegi Betl42 En son benden tavsiye almak istemediğinizi belirtmiştiniz. Ben şimdi size acı yemeyin sütünüze geçiyor sütün tadını değiştir diyeceğim yine muhalefet olacaksınız. En iyisi yine nasıl isterseniz öyle yapın
Syhnsrmn deletedmom01 aynı bizz 😁 bizimkide yeni geldi kendine felaket gaz yapıyor 1 damlasına bile hasret kaldım 😂
Pinardefne Kolaa içmeyi cok istiyorum ama bebegimde gaz yapar diye korkuyorm benim yüzümden kıvranırsa cok üzülürüm 😭
1PrensAnnesi FatmanurHas hep içtim içiyorum hiçte azalma filan olmadı sadece bebişe biraz gaz yapıyo onun içinde kimyon demle içir minnoşa bişeycik olmaz altı üst emziriyosun zehir etme hayatı kendine 💋
Esraabrklu Dikkat ederseniz sezeryan doğum yapanlara kola içmesini istiyorlar ki gazi çıksın diye .. biz büyükler de içince gaz çıkıyor haliyle .. gerçekten inanın bebekte de gaz çıkarıyor .ha korkuyorsanız deneyin illa icin demiyorum .. bilginiz olsun istedim sadece