mamAras Kızlar çok garip soru belki ama, bebeklerinize bez takerken pipiyi yerleştirdiğimiz şekil önemlimi ya ilerde duruş bozukluğu olmaması adına? Ben yukarı doğru koyuyorum ama doğrusu ne bilmiyorum🤨
cilem01 mamAras bebeğim 5. Aya girdi ama ben hiç dikkat etmedim bu konuya ellemiyorum yani bilemedim 🤷🏻♀️
Kubraybars mamAras Bende normal bağlıyorum ama yukarı değilde aşağı doğru koymaya dikkat ediyorum yoksa karnına doğru isiyo bazen 😅😅
Bal-Kaymak mamAras bende pek dikkat etmiyorum ama sünnet olduğu zaman bol boş haşır neşir olduk mecburen pipisiyle. Eşim aşağı doğru yan tarafa çeviriyor öyle bağlattı hep . Ne bileyim erkekler bilir herhalde 😂😂🤭
mamAras Yani ben bilinçli olarak yukarı doğru koymuyorum kendi kendine öyle oluyo hani eşimde yana doğru koy dedi ama kırılcak gibi oluyo dedim bilen var mı acaba😀 Ogullarinaasikanne Mom078 Bal-Kaymak Kubraybars Esma9442
Ogullarinaasikanne mamAras ben asagi dogru koyuyorum ki iserken falan ustte attirmasin diye oda durus bozuklugunu bilmiyorum bence alakasi yok sunnet hatası etkiliyor evet ama minicik bebegin bezin icinde nasil durdugu etkilemez sanmam onceki analar onca isten güçten bebeginjn pipisinin durusuna hic dikkat etmemislerdir bence 🤭🤫😂
Bal-Kaymak mamAras kız pipi kırılır mı 🤭😂😂 eşler yana doğru diyorsa öyle demekki . Zaten besin içinde şekilden şekilde giriyordur 😂😂
Kubraybars mamAras benimkide bazen boynunun köküne kadar kaka yapiyo açıyorum altını ön tarafta bisi yok bi bakiyon hepsi sırtında nasıl oluyo anlam veremiyom walla genelde ailemle falan görüntülü konuşma yapiyoz hep o zmn yapiyo 😅😅😅
mamAras Bal-Kaymak ya ne biliyim yani tabi eşler daha iyi bilir orası kesin😀 neyse yan deniyim bir de😀
Mlkmhrrm mamAras böyle birşey hiç aklıma gelmemişti ama yukarı doğru olursa göbeğine doğru çişini yapar bezden çıkartabilir yani ıslak ıslak durur fark edilene kadar 🤭1 ay 21 günlük bebeğim bazen bezine yapışıyor pipisi sizin bebişlerde de oluyor mu
mamAras Mlkmhrrm ben çok doldurtmuyorum bezi yani ellediğimde şişse değiştiriyorum hemen ama ilk zamanlar oluyordu😀
mamAras Mlkmhrrm daha minik ya büyüdükçe normalleşiyor o zaman ya da bi babaya sorun bizim bilgiler yetersiz😀
Esdoel mamAras ay pipisini karına doğru mu koyuyorsun yani 😂 eee öyleyse cisi hep karnına yapar ıslanır ben hep aşağıda bağlarım ki yukarı kalksarss cisi çıkıyor diye.