Mert_Cemre Neib evet canım parlak ve ufacık bi leke bile çok kötü görünüyor.Aslında ben almadım kayınvalidemler almıştı bi kaç yıl önce şu an ev içinde yaşıyorum
Neib Mert_Cemre ya keşke mat alsalarmış bize alırken söylemişlerdi parmak izi sıkıntısı olmaz diye bende hiç düşünmeden tamam demiştim 😅
Kylmz Mert_Cemre viking markasının sıvı el sabununa yumuşatıcısına kadar kullanıyorum çokta memnunum bi dene eminim sende memnun kalıcaksın 💛
patilianne Mert_Cemre silvanın cam bezinden çok memnunum biraz ıslatıp siliyorum sadece kuruyunca pırıl pırıl oluyor
Bebegim_28 Mert_Cemre her su lekesi yağ gibi duruyor üst katlar beyaz, cam sil ile de geçiyor ama alt taraf mecbur deterjanlı su hazırlıyorum üstüne ıslak bez onun üstüne cam sil ve kuru bez 😁
Mert_Cemre Bebegim_28 bayağı uğraştırıcı ben de evde kullanmadık bez deterjan bırakmıyorum ama her seferinde boşa gidiyor çabalarım 😂😂
Hatice2626 Benim beyaz esyalarım mat gri. Fakat gel gör ki buzdolabım full çizik çizik ve çokda belli oluyor silerken çizilmiş. Nasıl çizildi anlamadm🙄
Hunilianne Mert_Cemre temizledikten sonra pamuğa iki damla bebe yağı damlatıp silmek 😍 leke iz yok 👍🏻