Obsesifk Uygulamayı açtığınızda sizi karşılayan “Bebek” kısmındaki hergün değişen bilgilerde güncellendi. Sanırım artık daha eğlenceli. ☺️
Kahvegerek Alyask aynen ben yazacaktım sen yazdın aşırı reklam çıkıyor bugün merakımdan birine bakayım dedim iki mama önlüğü 180₺ 🤐
Thesra Alyask Evet bayagi fazlalasti reklam birde yazarken yukari cikiyor sayfa asagi cektigimde direk kapaniyor bu seferde
Deletedmom412 Mervee1 Alyask Thesra DesorLiviya Zeynepeymen Berken Annesirintugceuzun Hazarr Seval Zeynepas reklamlara düzenleme gelecek🤗
DesorLiviya Çok faLa reklam var birde yazarken surekli çikiş yapiyor uygulamaya girdiğim andan 10 dakikada 6 reklam çikti bu kadari da fazla sanki
Berken Deletedmom412 sürekli reklam çıkıyor. Yorum yapmaya çalışıyorum kendi kendine kapanıyor yorumum 😕sevemedim
Hazarr Yorum yaparken sayfa sürekli yukarıya çıkıyor bir türlü düzelmedi ve reklam çok sık sorudan çok reklam var sanki 🎀
Mel-sin Ben android kullanıyorum. Programı yüklediğimden beri saat 11de gelen bildirimler bana gelmiyor@adm
ikikizannesi1 1blocker legacy uygulanasiyla reklamlari kaldira biliyorsunuz uygulama ücretli bu arada
Merveedd Deletedmom412 bu kadar aşırı reklam olamaz bakmak istediğim hiçbir şeye bakamıyorum reklamdan
Deletedmom10 Yana kaydırma ve aşağıdan sayfa güncellemesi çok güzel olmuş. Ama reklam çok aşırı var. Bide yanlışlıkla içine tıklıyorum. Reklama giriyorum sürekli 😲