BaraninAnnesi Deletedmom14 bak boyle demek istiyorum suan rastgele birtane sectim sana gösterme icin. https://imgyukle.com/i/Yg86vf bilmiyorum ki ya hiç almadım ya daha önce tecrübesiz hangisi daha iyi olur hix fikrim yok.
Deletedmom14 BaraninAnnesi he ben patiklilerden diyosun sandim. Yani bebeğin uslu uyuyorsa olabilir ama benimki bunla hayatta uyumazdı. Ayakları hiç rahat durmaz çünkü .
arzubayram_ Mervmihrmh aaa çok güzel valla ben selimyeden aşağı inip de çıkana kadar işkence olurdu maske ve bebekle siz nerede oturuyorsunuz
BaraninAnnesi Deletedmom14 bizimki simdilikkk uslu 😂 Peki boyle bisey alsam içine pijama alt üst giydiririm diyordum bunuda yorgan örtermiş gibi giydiririm diyordum. Yoksa kalın alıp tek zibinla yada ciplak mi giydirmek lazım acaba
Deletedmom14 BaraninAnnesi evinin ısısına göre ayarla bence .Kaç derece oluyor. Sıcak oluyorsa kalın la rahat edemez
Ece08 Mom079 ayyy evet çok küçük 5 aylık bebeğee 6-9 dar oldu iade alıyorlar herhalde annemle gönderdm iadeye
Gamzeren13 Gidemedim malesef tekim çocukla da gitmek istemedim 1,5 yaşında buhar mak istiyordum alan var mi kaç adet geldi acaba 🤔
Oznurckose1 eylulbebesi bizde güvenlik ürünleri, zıbınlar, pijama takımı, mont, ayak masaj aleti, cam rende eşim sağolsun ne bulursa almış😁
Esrayy eylulbebesi mama sandalyesi alabildim 5 bim gezdikten sonra uyku tulumunu unuttum kullanışlı mı