Poyraz_bebek İki göğsümdende sütüm tazzikli geliyor ve bebeğim öksürüyor emerken bende ilk baş silikon meme ucu kullanıyorum ama bu seferde ya ona alışırsa diye korkuyorum 😧 ne yapmam lazım başka bilgisi olan var mi acaba
Fitifiti Poyraz_bebek Göğüs ucunuzu parmaklarınızla makas yaparak tutup emzirmelisiniz. Bu yöntem tazyikli süt için yapılır
Agustosbocegi Poyraz_bebek ilk zamanlar bizede cok oluyodu ben dis koltugundaki geri baya geri yaslanip gogusu makas gibi sikiyodum
mayispapatyasi Poyraz_bebek aynen bende aynı durumdayım bide cok acıkmış oluyor agla agla durmuyor az bisi sağayim derken
Merve2344 @Poyraz_bebek tazyik geldiği esnada biberon veya saklama poşetini tutun önüne hemen. Tazyik geçsin öyle verin benimde öyleydi boğuluyordu çok korkuyordum.
Poyraz_bebek mayispapatyasi aynn aynn ağlamaya başlıyor hemen 😔 ağzından aldığım an kiyamet kopuyor meme ucunu elimle biraz sıkıp veriyorum biraz tazzik geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor anlamadım valla ne zor bebek işleri 😧😧
Poyraz_bebek Agustosbocegi ay valla bıktım ben artık ilk baş yara olduk simdi tazzik millet şutu yok diye üzülür bizde var da ne oluyor birde doldu mu göğüs onun agrisi da başka oluyor ısın gücün sağ da sağ 😒😒😒
Arzuaydnkrks Sağmayın kesinlikle daha da hızını arttırıyor sütün.sırt üstü yatarak emzirin öylelikle azalıyor tazyik hem bebeğin ağzına fazla gelince ağzının kenarından akıyor.3.aydan sonra zaten bebek başedebiliyor artık
Poyraz_bebek Arzuaydnkrks suan 2 aylık olduk yatarak emzirmek çok güzel oluyor ama ondada orta kulak intihabi olur dediler 😔😔
Poyraz_bebek Arzuaydnkrks sağmazsam eğer gogsum sisiyor ama her dakika da emmiyor ki bebek birkez damar şişliği atlattık çok kötü birsey en iyisi sağmak günde bir kez bile olsa
Hafsa-mina Poyraz_bebek Hiç birsey yapmadım valla göğüsler terbiye olunca fışkırma filan olmadı 3 ay sonra geçti
Poyraz_bebek Hafsa-mina tam terbiye oldu diyorum şişliği geçti diyorum ama iki gün sonra yine aynı oluyor
Fitifiti Poyraz_bebek Oh maşallah diyelim 😍 o halde sağıp vermeyi deneyin. Bir süre sonra göğüsler terbiye olacak ve bebeğinizin arz ettiği kadar sütünüz olacak merak etmeyin.
Gorkemkc Poyraz_bebek 2 aylık bebeğimi yatarak emziriyorsunuz.Doktorunuza danıştınızmı bu konuda ben daha küçükken yatarak emzirilmemesi gerektiğini biliyorum.