yanlizanne Minikbirkalp ne kadar katiyorsun canım bide sogutuyormusun sıcak mı içmek lazım hemen yarın yapayım dut var da hep yiyordum bari içeyim daha kolay😁
Minikbirkalp yanlizanne 2 şu bardağı suya 4 yemek kaşığı dut koydum 5-6 dk kaynattım ben sıcak içtim cnm sen istersen soğuk ta içebilirsin tercih meselesi yani nasıl hoşuna giderse 😊
Borankus Minikbirkalp beyaz dut degil mi bide ne miktarda kaynattiniz tarifini verirmisiniz sütüm cekiyor galiba
Minikbirkalp Borankus beyaz dut cnm 2 su bardağı suya 4 çorba kaşığı dut kurusu koydum 5-6 dk kaynattım süzüp suyunu içtim inşallah ise yarar cnm 🤲
Minikbirkalp Kubraasafduhan1 ben dutu kuru çerez niyetine yiyordum geçen bi tarif gördüm bide böyle deneyeyim dedim denedim öğlen içtim şuan göğüslerim doldu normalde bu saatte çok yumuşak olurdu göğüslerim bende faydasını gördüm
bertn Minikbirkalp merhaba bende burda herkese tavsiye ediyorum bebeğim 6 aylık ve gerçekten alti aydın sütüm olmasını dut kurusu na borçluyum kesinlikle tavsiye ediyorum sizin adınız çok sevindim😀sürekli için
Minikbirkalp ilknur_acr94 tabiki 2 su bardağı su 4 yemek kaşığı dut koydum 5-6 dk kaynattım süzüp suyunu içtim
Minikbirkalp Babygirlmom ben sıcak içtim kötü bi tadı yok bence senin tercihine kalmış soğuk ta içebilirsin cnm
Ags2 Minikbirkalp yas sağ olun ne güzel bir bilgi paylaştınız. Ne kadar sürede etkisini gördünüz acaba?
Minikbirkalp Ags2 öğlen içtim 1 saat öncesine doldu göğsüm cnm inşallah sende faydasını görürsün 🤲 normalde bu saatlerde göğsüm yumuşak olurdu şuan sert ve sızlıyor
Kuzey-90 Kızlar dut kurusu erik kurusu. Kuru kayısı kuru incir bunları kaynatıyosun içiyosun sür baya artıyo denedim ve hurma ceviz rezene kimyon dereotu havuç bunlarda süt arttırmada faydalı ben denedim işe yaradı
mine-s Minikannesi00 postu gece paylaşmış, öğlen içtim dedi yani arada yaklaşık 12 saat var senin beklemen lazım sanki biraz daha
Minikannesi00 mine-s yok canm 2 gündr deniyorum ben ,1 bardak suya yapıyordum hu sefer çok içim bakalm
Esdoel Minikbirkalp bana fayda etmemişti 😣 boza çok iyi yaramıştı ama sonra onu da bulamadım başka bir şeyde ise yaramadi emzirmedim sorun bende galiba iki çocuğumu da 3 ay anca mama vererek emzirdim 😭