Minikbirkalp Hayırlı geceler kızlar geçen burda bir post görmüştüm dut kutusunu kaynatıp suyunu içiyordu bir arkadaş sütü baya artmıştı bende denedim şuan göğüslerim sızım sızım sızlıyor bende faydasını gördüm denemenizi tavsiye ederim
Yarim_Kilo_Kiyma Minikbirkalp Ne kadar kaynatıp gün içerisinde kaç bardak içiyorsunuz. Ve kaç günde etkisini gösterdi
Minikbirkalp turansmom rabbim hepimizin ömrünü sağlıklı uzun eylesin inşallah cnm ben bugün denedim şuan göğüslerim doldu sızlıyor 😊
Minikbirkalp Yarim_Kilo_Kiyma canik ben 2 bardak suya 4 kaşık dut kurusu koydum çıkan suyu içtim 5 dk falan kaynattım günde 1 kere içtim öğlen gibi şuan doldu göğüslerim oğlum da yok emmedi çok sızlıyor şuan
Minikbirkalp Borankus yaptığım tarifte çıkanın hepsini içtim cnm biraz fazla kaçtı galiba göğüslerim doldu şuan
Yarim_Kilo_Kiyma Minikbirkalp Dut kutusunu hiç sevmem normalde, severek tüketmem ama deneyeceğim ilk fırsatta bunu bakalım. Birde içtikten ne kadar sürede fark ediyor saat dilimi olarak. Bizim bebek tek meme emiyor çünkü sol yara olduğu için ondan dolayı soruyorum. Teşekkür ederim 🌺
Borankus Minikbirkalp beyaz dut degil mi bide ne miktarda kaynattiniz tarifini verirmisiniz sütüm cekiyor galiba
Minikbirkalp Babygirlmom ben sıcak içtim kötü bi tadı yok bence senin tercihine kalmış soğuk ta içebilirsin cnm