Bng Cansu0825 ben bugün verdim,ilk denemede 1 kase yedi.çocuğum doyamadı da olsa daha yiyecek.7,5 aylık ama 1 ay erken doğdu. hemşiremiz verebilirsin,içindekiler kuru demişti.ona güvenerek verdim,şükür bir sıkıntı olmadı.
Reyhanygt Esra1986 tarhana almak isterseniz güvenilir organik bahçemizden sebzeler ekilip yapıyoruz mesaj beklerim ☺️
Aryemus_3 Cansu0825 içeriğinden eminsen ver ben kendim yaptım mesela tuz domates koymadım ev yoğurdu ile tam buğday unu ile yaptım gönül rahatlığıyla veryorm oğluma seviyor oda
AbrhamH Cansu0825 8 9 aylıkken tarhana. Sırayla gitmelisin. Midesi birden almaz. Sebzeler, meyveler, yoğurt, sonra sonra çorbalar(sebze), tarhana falan 9 da verebilirsin.
Eylul-aynur Cansu0825 evet ben ek gıdaya başlarken öğlen tarhana veriyordum hatta arabaşı çorbasıda veriyordum annem bizi öyle büyütmüş
Elifismail Birkucukeylulmeselesi bizimkide sizin anlattiginiz gibi oglum sevmedi toz tarhanayi daha cok seviyo ve veriyorum niye zararı olsunki
Birkucukeylulmeselesi Elifismail ben demiyorum zaten zararı olur diye verin dedim ben tozu denemedim ben