Cansu0825 Arasannesi annemle beraber yaptim tuz domates yok bizde kırmızı kapya biberle yaptik ev yapımı yogurt var bide
Arasannesi Cansu0825 hmm ozaman o bıldıgımız bebek tarhanası olmus zaten🙂 yedırmenızde bır sakınca olmaz oyleyse.ben kendınıze yapılan olunca ıcerısınde domates tuz falan olacagını düşünmüştüm
VSBK_9919 Cansu0825 kesinlikle zarari yok yani tarhananin neresi zararli olabilir ki kendi yaptigim tarhanayi ben kizima 7 aylik oldugundan beri veriyorum gayet faydali bir çorba 😊
Tprk1802 Cansu0825 tuz , yumurta beyazı , bal , inek sütü hariç herşeyi ver dedi doktor.tarhana ben 6-7 aydan beri veriyorum ama bebek tarhanası.
Eylul-aynur Cansu0825 evet ben ek gıdaya başlarken öğlen tarhana veriyordum hatta arabaşı çorbasıda veriyordum annem bizi öyle büyütmüş
Muhendis_anne1 Cansu0825 5.5 aylik basladim canim ben ek gidaya 6 aylikken tarhana veriyordum. En besleyici corbalardan biri bence.ne gibi zararli olacakmis anlamadim.acaba irmik icin soylemis olabilirmi.bebek irmigi mi koydun normal irmikmi
Minikulkum Muhendis_anne1 benimde bebegim 6 ay 20 günlük tarhana corbasını ne kadar içiriyorsunuz mesela bir öğün yerine geçiyormu bende bu yorumları okuyunca vermeyi düşündüm ☺️
Muhendis_anne1 Minikulkum 10 atlik kuzum benim bebis.. bir corba kasesi yapiyorum yaninda yogurt oluyor bazen bazen olmuyor siyez ekmegi ile yediriyorum bazen bitiyor bazen bagirmiyor tabi kucukken daha az yiyorlar ve tek corba veriyordum ogun olarak.. tarhanayida hem annemler yapmisti ondan ve ebebekten aldigimda karistiritorum.
Muhendis_anne1 Cansu0825 ondan bahsetmis olabilir canim buyuk gelir diye soylemiatir belki. Bebek irmigi toz gibi cunku.ozellikle oyle almana gercekten yok blenderla cekersende kuculur bence
Nurcan03 Tarhananın içeriğindeki şeyleri önce ayrı ayrı denettir sonra ver istersen ben 8-9. ayda başlamıştım vermeye.
BabyAda Cansu0825 Bence şu mevsim ve dönemde en sağlıklısı 👌🏽 Bebe tarhanası bana eşimin ablası yapıyor yolladı bende daha baslamadım ama 😅 Gayet iyidir diye biliyorum😊