M1arafguler Kızlar korona olup o doktorun verdiği ilacı kullanan emziren anneler var mı ? Doktor ilacı yazdı bana bebeğim 8aylık emiyor ve çok düşkün doktor dedi bebeğini asla emzirmemen gerek geceleri hiç bir şekilde uyumaz emmeden anlattım durumu sonra dedi eğer durumun ağırlaşırsan kendini kötü hissedersen kullan ilacı dedi kullansam mı kullanmasam mı kararsızım bugün 4.günüm pozitif olalı ama belirtilerim başlayalı neredeyse 8 9gün oluyor acaba atlatıyor muyum yoksa ilacı içmek şart mı bi yardımcı olun lütfen başına gelen ilacı içmeden atlatan var mı yada o hap gerçekten içilmeli mi
Arasinem M1arafguler eltim ilaç kullanmadan atlattı süt verdiği için doktor kullanma D ve c vitamini kullan demişti ve bol bol kefir meyve yoğurt süt böyle şeyler tüket demişti
Nursu M1arafguler öncelikle geçmiş olsun 5 aylık bir oğlum var karanatinanın son günündeyim yarın dışarıda olacağız inş bende ilacı içemedim çünkü emziriyprım ve bebeğim asla ne mama nede biberon kabul etti ve ben ilacı içemedim iyi ki de içmemişim kendi kendime atlattım bol bol limonlu elma sirkeli su propolis ve c d ve çinko takviyeleri bol bol meyve sağlıklı yemekler kahvaltı mandalina çok yedim sabahları greyfurt portakal limon sıktım bal çörek otu taze zencefil yedim hergün ayrıca zeytin yaprağı demleyip içtim allahıma şükür bugün bitti karantina sadece koku tat kaybım var oda yerine geliyor bebeğimi de hep emzirdim allaha bin şükür ondada bi belirti olmadı geçmiş olun şimdiden
Sahika3 M1arafguler yani avrupada yaşayan tanıdıklarımız var hiçbir şekilde ilaç vermiyorlarmış bazı ülkelerde. Fransada da mesela sadece hastaneye yatırılanlara o ilaçtan veriyorlarmış geri kalan herkese ilaçsız atlatmaları isteniyormuş. Yani ilaç içmeden de oluyor canınızı sıkmayın zaten epey olmuş hastalık başlayalı sizde
Hohomoromu M1arafguler çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatirsiniz 🙏🤲 kendinizi nasıl hissediyorsunuz önemli olan o belirtiler aynı şekilde mı devam ediyor
M1arafguler Arasinem sağol canım bende kullanmadım iyi hissediyorum çok şükür d vitamini ek olarak içtim hep meyve sebze yememe çok dikkat ettim inşallah bakalım
M1arafguler Nursu sağol canım Samara çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir bende dediğin herşeyi inanki yedim ilk başlara göre iyi hissediyorum kendimi ağırlarım bile kalmadı inşallah Allah’ın iZniyle atlattım
sevimlienerji M1arafguler canım benim de 5 aylık bebeğim ben eşim olduk bebeğim sadece emiyor hiç ilaç almadan atlattım.
Rmys19 M1arafguler benim de testim çıkalı 3 gün oldu onun öncesinde iki günüm ağır geçti testen sonra iyim çok şükür bana da ilaç verdi hiç bir şekilde emzirme dedi ama ilaçları kullanmıyorum ağrım sizim Yok çok şükür çift maske ile geziyorum yatıyorum ama bebeği emziriyorum elimi yıkıyorum görüşlerimi yıkıyorum öyle emziriyorum inşallah atlatırız hepimiz emziren anneler için çok çok zor rabbim yardım etsin inşallah geçmiş olsun çok
rbbyk Bana korokin 200 mg verdiler. Ben onu kullandım, kullanırkende emzirdim çok şükür bir şey olmadı, kullanmadan da atlatabilirdim belki ama atlatacağımı bilemediğim için bir an önce iyileşmek istedim açıkçası