Medusafer birmelekannesi2 tatlandırıcı kullanmıyorum tadı da acı aslında ama kızım seviyor aslında genelde bebekler zorla içiyormuş ama biz öyle bir sorun yaşamadık
Mom16 birmelekannesi2 aptamil progomin as kullanıyoruz 7 aydır. Kokusu çiğ patates gibi. Bir süre sonra alışıyorsunuz hem siz hem bebeğiniz
Sergen- birmelekannesi2 anne sütü içiyor hep. Mams çok nadir. 4 5 günde 1 veriyorum doymadığını düşündüğümde. Kilo alımında sorun yok şimdilik çok şükür
birmelekannesi2 Sergen- bende doymadıgını düşünüyorum canım o yuzden mamayı almak istiyorum cocuk doktoru mu yazdı size mamayı yoksa alerji doktoru mu
Sergen- birmelekannesi2 çocuk doktoru. Şimdilik denemek için verdi. 2 hafta sonra kontrolde uygun görürse yazacak
Ayazmoms birmelekannesi2 efsane kokuyor ben mamanın kutusunu bile açmak istemiyordum zaten çocuğum da içmedi 2-3 kere anca onda da hep kustu
milasmommy birmelekannesi2 aptamil kullanıyoruz ilk zamanlar kabul etmedi kızım pekmezle verdik 2 ay sonra azar azar pekmezi kestim şuan sade içiyor hemde müptelası olmuş şekilde ayıla bayıla içiyor alıştı sanırım
BernaSzn milasmommy canım benim oğlum 9 aylık bizde nestle nin alerji mamasını kullanıyoruz bebeğim hiç sevmedi almıyor içine ne kadar pekmez koyuyorsun