birmelekannesi2 Kızlar bebegı alerji olup alerji maması kullananlar hangi mamayı kullanıyorsunuz. Kokusu kötü kokmayan mama var mı acaba
Alparslan-mom birmelekannesi2 aptamil pregomin as kullaniyoruz. Sikilac alimentum verdi ilk doktor. O da alerji yapti ogluma ve alimentum gercekten cok cok kötü kokuyo. Pregomin as yi icine bir sey katmadan pekmez vs iciyor oglum 4 ay oldu
Medusafer birmelekannesi2 aptamil pregomin as kullanıyorum ben kokusu çok kötü ama bebegim çok seviyor
Sergen- Aptamil pregomin as var onu kullanıyoruz bebeğim daha 40 günlük tadını nasıl alıyor bilmiyorum ama ben bileğime damlattığımda sıcaklık kontrolü için tadına baktım acı Bi tadı vardı
Alparslan-mom birmelekannesi2 yani iyi normal aşırı bi kilo alimi yok ama ortalamanin ustumde oluyor genelde
Sergen- birmelekannesi2 anne sütü içiyor hep. Mams çok nadir. 4 5 günde 1 veriyorum doymadığını düşündüğümde. Kilo alımında sorun yok şimdilik çok şükür
Bgbhnvvfghj Bebelac pepti joniur kullanıyoruz kokusuda tadıda iğrenç ama kızım sıkıntısız içiyor şükür
birmelekannesi2 Bgbhnvvfghj benım kızımda kılo alımı cok az canım o yuzden sordum kılo alımına faydası oldu mu dye.
birmelekannesi2 Alparslan-mom anladım canım inşallah benım kızıma da faydası olur. Bu alerji cok kotu bısey ınsallah Bı an once gecer