Aselin__annesi Kızım 4 aylık kayınvalidem her ağlamasına ağri kesici verdirmek istiyor günde 3 kere ver diyor ama ben vermek istemiyorum bı kaç kere de benden habersiz vermiş internetten okudum bağımlılık yapabilirmis sizce doğru mu
Alpingo Aselin__annesi yok artık ben şok😞yazık cocuğaya napıyor o kadın ,bi an önce sınır koyun yok edin calpolu delimidir nedir
Nohutannesi Aselin__annesi lütfen vermeyin. Bebek bu tabi ki ağlayacak. Her gün üç kez calpol vermek minicik karaciğerlerine zarar. Gereksize ve doktora danışmadan ilaç kullanmayın
Aselin__annesi Mom078 yok bı yeri agrimiyor uykusu başına vuruyor bazen kiyametleri koparıyor buda ver diyip duruyor 😔
Deletedmom50 Aselin__annesi yaa Allah’ım yaa dengesiz karı.. yaomaz korkma ama verme gerekirse at sakla yani sizde göz önünde bulundurmauin hem ne ara veriyor hicmi görmüyorsunuz anlamiyorusnuz
Aselin__annesi Deletedmom50 altı üstlü oturuyoruz canım bazen isim oluyor kendisine veriyorum bugün markete gitmek için verdim kendisine geldim eve bı baktım ki yeleginde leke var kokladım ilaç kokuyor
birolanameftun Aselin__annesi izin vermeyin saklayın şurubu.Ateşi 38 ve üstüyse verilir aksi halde gereksiz ilaç zarar verir Allah korusun
3children1mom Aselin__annesi uykusu başına vurduğunda en iyi çözüm ılık bir duş yada masaj m.ö kalma kaynana na söyle ağrısı ateşi yoksa ilaç verilmez tobe yarabbim sinirlerim bozuldu 😡
Busraata Aselin__annesi biyeri agrirsa atesi varsa verilir hayırdır ya kaynanan ne karışır senin çocuguna sakla şurubu gizli vermesin ..
Aselin__annesi Busraata normalde evde benim var altı üstlü oturduğumuz için kendiside almış evine bugün baktım çaktırmadan vermiş 😔 bide çikolata da yasak emzigine batırıp verirdi doktor yasakladığı halde yine vermiş onu da yeleginde ki lekeden anladım 😔
Prensescik Aselin__annesi delimi Kayinvaliden durduk yere ağlayan çocuğa surubmu verilirmis o çocuğun karaciğerine zararmi vermek istiyor acaba bebek bu ağlar Allah bilir bi tatlı kaşığı vermiştir çocuğa sussun diye canım gerekirse sert dille konus ilaç bu Allah korusun
Cicismoms Aselin__annesi çok yanlış kızım 11aylik toplamda 3 4 kez vermisimdir neden durup dururken veriyor tabiki ağlayacak bebek bu saklayın evde şurubu tövbe Allah
Aselin__annesi Cicismoms eski kafa olursa canim ne olacak bide diyor ki ben çocuklarıma aspirin veriyordum ya sen nasıl buyuttuysen büyüttün beni ilgilendirmez dimi sinirimden ağlıyorum bazen 😔
Esmataha Aselin__annesi ilaçların gereksiz ve yanlış kullanımında vücut ilaca bağışıklık geliştiriyor ve o ilaca ihtiyaç duyulduğunda, bu defa ilaç yeterli olmuyor. Doz aşımının ise ciddi yan etkileri ve ilaç intoksu olma ihtimali var.
Aselin__annesi Esmataha işte gelde anlat canım bide aşı oluyorlar dimi bu cocuga etki de etmez ateşi oldugunda
Lutennaa Aselin__annesi bence sert bir dille uyarılmayı hakediyor kendisi. Çikolata vermek ne demek daha minnacık herşeyi sıfır kilometre tertemizlen neden girsin vücuduna yapay ve zararlı şeyler..
Cicismoms Aselin__annesi eski insanlar öyleler sen kaldır şurubu vermemeye calis ona çocuğu gerekirse eşine söyle hattacocugu doktora götürünce onuda götür yanında doktorun anlatsın ona nasıl bir yanlış yaptığını
Esmataha Aselin__annesi evet kuzum, sağlık ocağından aradılar bilgilendirme için böyle söylediler de herkes yanındayken. Hepsi duysun ondan sonra da vermez herhalde.
Aselin__annesi Lutennaa anlamıyor canım eşim soyledi hatta ama sırf ağlamasın sussun diye veriyor çocuk onun tadını alıyor geri başlıyor ağlamaya inat işte
Lutennaa Aselin__annesi emzikle çikolataya koşullanıyor belki de inat değil de. İlacı da olduğu yerden alın ve görür haldeyken dökün lavaboya falan. Ciddiyetinizi anlasın. konuşmaktan anlamayınca fazlasını yapmak gerekiyor bazen.