Nohutannesi Arkadaşlar bebeğime hipp organic combiotic kullanıyorum. Bu zamana kadar hep 350lik olanını aldık. Daha ekonomik olur diye 800lük sipariş ettik. 800lük olan kutu combiotic ancak içerisindeki gümüş pakette sadece hipp organik yazıyor. İlk kez büyük paket aldığım için bilmiyorum. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim. Aldığım mağazayı aradım ancak bilgi veremediler
Nohutannesi nikimikedi7 yok karton kutuda iç kısımda iki tane gümüş renkli paket var.onun üzerinde organik ibaresi var yalnızca. Combiotic paket ama. Yazmıyor mu iç paketinde de?
nikimikedi7 Nohutannesi iç paketinde yazmıyor. Dışında combiotic yazıyorsa sorun yok. Çünkü bir de combiotic olmayan sadece organik kutular var.
Nohutannesi nikimikedi7 anladım.onu bildiğim için ben de acaba iç pakette de combiotic ibaresi olmalı mı, yoksa içerikler mi karıştı diye düşündüm. Teşekkür ediyorum cevapladığınız için ❤️🙏🏻
GunesliHayat Bende hep 800 lük alıyorum.şimdi kontrol ettim gri pakette sadece organik yazıyor , altında da skt ve üretim tarihi :)
Nohutannesi GunesliHayat evet evet öyle olunca organik serileri de var ya acaba iç kısımları karışmış olabilir mi diye düşündüm. Hem internet üzerinden ilk kez aldım, hem de 800lüğü ilk kez almış olunca bir sizlere danışmak istedim😇alışveriş yaptığım mağazayı da aramıştım ama onlar bilgi sahibi olmadıklarını söylediler. Teşekkür ederim
GunesliHayat Nohutannesi rica ederim ne demek 😇 nereden ve ne kadara aldınız acaba?uygunsa bende alayım ☺️
GunesliHayat Nohutannesi yok ebebekte,jokerde hep 162,ben doğdu doğalı büyük gramaj alıyorum😇 arada bir yüksek gösteriyolar bi kaç gün,sonra indirime soktuk diye yine 162₺ ye satıyolar.
Nohutannesi GunesliHayat biz de küçük alıyorduk marketten. En son eşim 87tl ye alınca bu bize daha ekonomik geldi. Dedik nasılsa kullanıyoruz, böyle alalım
buket4433 Ahhh hipp bizim ekonomizi alt üst etti. Bir kutu 1 hafta dayanmıyor diğerlerine göre de pahalı. Her yerde de yok. Sırf bebeğim temiz mama yesin diye alıyorum. Yoksa mamaya verdiğimiz paranın haddi hesabı yok.
denizesintim17 buket4433 bebeginiz ne kadarlık? biz 6 aydan sonra combotik değil de organikten devam ettik bi sorun olmadı. Sonuçta o da hipp 6 aydan sonra zaten gazlarını daha rahat çıkarıyorlar bi deneyin bacim vakti geldiyse.
GunesliHayat buket4433 aynen öyle,benim kızımın yumurta alerjisi olduğu için bebe bisküvisi olarakta hipp vermek zorunda kalıyorum.mama,bisküvi,ekmek,kavanoz maması derken inanılmaz rakamlar tutuyor..
Nohutannesi buket4433 haklısınız epey pahalı. Ben bebeğim doğduğunda 67tlye aliyordum daha 4ay bike olmadı 87olmuş. Allahtan sadece mamayla beslenmiyor. Yoksa cidden çok zor olurdu
buket4433 denizesintim17 5,5 aylık. Haklısınız valla. 6. Aydan sonra bizde geçelim. Gazdan dolayı bizde hep hipp kullandık. Gerçi hala gazımız var ama eskisi kadar kötü değil. Teşekkür ederim 🙏
Nohutannesi denizesintim17 ben gaz içinden ziyade içerik için tercih ediyorum. Organik olanı okadar temiz içerikli değil
denizesintim17 buket4433 gaz zaten oluyor da önem li olan kendi çıkarabilmesi artık e gelmiş ufaktan bacim vakit 🙃
ZeynepTlc https://imgyukle.com/i/Ys5U2G Bu sekilde mi acaba bende migrostan aldım yani orjinal sadece kutuda dert etmeyin 🥰
Nohutannesi ZeynepTlc evet kutusu bu ama içindeki pakette sadece organik yazıyor. Organik olan mamaları da olduğu için karıştı mi acaba diye düşündüm ama arkadaşlar yardımcı oldular sağ olsunlar meğer öyleymiş🤭