birfincantuzruhu Kızlar 3 gündür bebegimde böyle şeyler çıktı isilik dendi ama geçmiyor ne yapmam lazım bana akıl verir misiniz ? https://imgyukle.com/i/YcPEeh
2prematureannesi birfincantuzruhu isilik canım bulunduğu yer çok sıcaksa hava soğuk diye kat kat giydiriyorsan ondandir canım
theAna birfincantuzruhu oğlumda 20 gündür var ne yaptıysam geçmedi. Doktor öpmeyin dedi ama öpmeyle alakası yok sanırım bilen varsa ben de faydalanayım 😑
Deletedmom60 birfincantuzruhu değil bence benim oğlum olduğunda uçları beyaz değildi böyle kırmızıydı sadece
BuseCan birfincantuzruhu isilik gibi duruyor canım benim oğlumun boynu komple olmuştu. Doktoru hamazinc ve bepanthol krem vermişti yaklaşık 4-5 güne hafiflemişti
birfincantuzruhu 2prematureannesi ilk zamanlar evet kalın giydirdim ama sonra kalında giydirmedim geçmiyor ne yapmam gerek acaba ?
2prematureannesi theAna bol bol nemli havluyla silcem o kısımları canım evin sıcak ve her gün banyo yaptırma imkanın varsa öyle geçer aşırı sıcaktan isilik oluyor çocuklar hatta oğlumda da olmuştu doktor bana çok fazla sarma çocuğu kat kat giydirme demişti
Medniz theAna benm bebeğimde de oluyor öpmeyle alakası yok deil geçmeden öpülürse çoğalıyor benm eşimde bende cok öpüyorum oluşuyor ben ılık suyla temizliyorum baya geçiyor
2prematureannesi birfincantuzruhu banyo yaptırma durumun varsa normal banyosunu yaptır canım banyo yaptırma imkanın yoksa ılık ve nemli bir havluyla sürekli o kısımları sil o havluyu bida ılık suyla yıka güzelce sonra o kısma koy bı dene eğer geçmezse doktora götür
birfincantuzruhu 2prematureannesi mümkun olduğunca ince giydiriyorum ama bu defa da yüzü falan soğuk olunca üşüyor sanıyorum
theAna 2prematureannesi dediklerinize dikkat ediyorum ben de faydası olur inşallah. Burada eski gönderilerden birinde bir aya geçer demişler. Teşekkür ederim 😊
2prematureannesi birfincantuzruhu canım ense veya ayakları sıcak durduğu sürece üşümez bebek yüzü normal soğuk olması yüzünden üşümez yani oğlumda benim öyleydi isilik olduğunda suyu sevdiği için sürekli banyo yaptırıyordum ben
birfincantuzruhu 2prematureannesi tamam canım denicem inşallah geçer öyle görünce için acıyor cani yanıyor mu acaba
2prematureannesi birfincantuzruhu yok canım yanmaz yansa zaten onlar illa ki bı tepki verir o yüzden üzülme bebek bunda hassas beden olunca herşey oluyor 🙂