Hbaaknaun Merhaba, bebeği küçük olup sünnet ettiren var mı? Biz 4,5 aylığız düşünüyorum ama genel anestezi dedi Şişli Türkiye Hastanesi sünnet doktoru. O biraz korkutuyor beni. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler
Gamzeharun Hbaaknaun canm bizde pzrtesi olcaz ve genel anestezi dedi 6 aylık oğlum cok hareketli oldugu icin mecburen böyıe dedi sorun yasanamz dedi bende ikilemdeyim ama yapıcam
Bugra2020 Hbaaknaun 7 aylıkken yaptırdık 🥰ilk gün zordu çiş yaparken canı cok yandı 1. Ve 2. Günü atlatırsanız rahatlarsınız ben sünnet külodu aldım benim oğlum cok hareketli zaten tam dönme emeklemeye calısmaya zamnlarıydı erken istiyorduk kısmet olmadı ama büyüynce daha zor olur diye yaptırdık 🌸lokal uyusturma yaptılar önce igne yaptı üst ve alt taraf.yarım saat bekledik sonra masaya yatırdı biri bacaklarını tuttu vurmasın diye yatmak istemedi agladı doktor kalkamadıgı icin dedi (ben hissediyormu niye durmuyor dyince ) 😣 ben ümran hastanesi ümit hanıma yaptırdım 300 tlye allaha sukür atlattık. Benim icin zordu boyle durumları hic yapamam derdim ama oglumun yanında olmak icin beraber girdik elini tuttum en azından yanındaydım 🥰ah analık 😁
Balsevgi Hbaaknaun ben 45 günlükkken yaptırdım sadece pipi uyuşturuldu 3 güne birşeyi kalmadı medilife beylikdüzü değer devecioğlu na gittik çok memnun kaldım
Nermin2155 Hbaaknaun canım merhaba erken değil geç bile kalmışsınız. Benim bebeğim 5 gün sonra 9 aylık olcak bugün 4 oluyor sünnet olalı klipsli sünnet oldu yani dikişsiz pansumansız. Bugün klipsi çıkaracaklar. Bizde daha erken daha küçükken yapacaktık. Ama coronodan dolayı yapmamıştık. Nasip şimdiymiş. İlk gün ilk gece çok zordu. Bide artık çok hareketli emekliyor çok zor oluyor Ne kadar küçük yapılırsa o kadar iyi
Hbaaknaun Gamzeharun Şimdiden geçmiş olsun. bezliyken çabuk iyileşiyormuş, hemen iyileşirsiniz umarım🙏🏼
Gulturan Gamzeharun canim bizde yedi aylikken yaptık genel anestezi yle hiç bir sıkıntı olmadi cok iyi geçti
Hbaaknaun Bugra2020 300 tl mi? Türkiye hastanesi 2.500:) ne güzel atlatmışsınız darısı bize. Analık çok zor çok:(
Pelin1 37 günlükken yaptırdım.Dikişsiz klamp yöntemi lokal aneztezi ile.3.günde klamp çıktı 1 haftada tamamen iyileşti.
Hbaaknaun Pelin1 süper, küçükken kıyamadık işte biz gerçi hala kıyamıom ama onun iyiliği için daha çabuk iyileşmesi için bebekken öneriyorlar işte yaptrmak şart oldu bide ucu yani deliği ufak yaptırın dedi doktorumuz:(
Hbaaknaun Balsevgi çok geçmiş olsun atlatmışsınız🙏🏼 Çok ağlıyor mu çişini yaparken falan , gece uykularında bi şaşma oldu mu?
Atahaninannesi Balsevgi peki birsey sorucam benim.oğlum 2 aylık ama çok hareketli bacakları ayakları hiç durmuyor. Sadece o bölgeyi uyustrrsa nasıl olacak. Ben altinindegistrrken cirpiniyor durmuyor
Balsevgi Hbaaknaun yok ilk çiş yaparken ağladı birtek. Dr zaten ağrı kesici fitil vermişti onu verdiğim için daha fazla bile uyudu ☺️ erken yaptırmak çok iyi en azından anlamıyorlar ve hemen iyileşiyor
Hbaaknaun Nermin2155 geç kalmışlığımız kıyamamaktan :( bende ilk geceden korkuyorum:( Biz şuan dönemiyoruz umarım çabuk iyileşir
Albayrakokur Bnce genel aneztezi yaptırma uyşturunca zaten acı hissetmicek ben 5.5 aylıkken yaptrdım şuan 6 10 gnlüğün sorun olmadı ama Sen bilirsin tabi geçmiş olsun şmdiden
Hbaaknaun Albayrakokur. yenidoğanları lokal yapıyorlarmış:( zaten 15 dk süreceği için hafif uyku halinde olacak dedi ama benimde içim hiç rahat değil. Birde hastaneye 3 saat açlıkla gidilecek :(
Albayrakokur Hbaaknaun benmolsam ciddi diyorum yaptırmam 2 3 ay snra yaptır acelen yokki hem uyutcan hemde aç bırakçan valla benim içime sinmiyo sen annesisin sana kalmış ama ben olsam asla yaptrmam bi acelm sağlık sorunum yoksa
Semaeymen Benim oğlumda 3,5 aylıkken oldu klips yöntemiyle yaptırdık genel anestezi den korktuğumuz için 3 gün sonra klips çıkınca bezin içinde çabucak iyileşdi çok şükür 🙏
Aybyagzefe06 Benim oğlumda 18 aylık ama çok hareketli geçen ay özel hastanede yaptıracaktım ama biraz korktum çünkü havalar soğudu nisan gibi yaptırmayı düşünüyorum bu sefer geç olur diyede tereddütte kalıyorum
Hbaaknaun Aybyagzefe06 aciliyeti yoksa yaza doğru mantıklı. Şuan pandemi süreci bi de hastaneye gitmye korkuyoruz:( Doktor bize ucunun küçük olduğunu söyledi yaptırın dedi bizde tereddütte kaldık:(