Cansut2719 Kaynanamın kız kardeşi, biz ekmek soğan yerdik mahalledeki tüm cocukları sütümüz yeterdi şimdi bir cocuk doyuramıyorsunuz demişti. Sanki sütü biz üretiyoruz bizden biliyorlar. 🤦♂️🤦♂️Sizin derdinizden sütümüz kesiliyor dedim içimden 😃
Esilyaa Cansut2719 benim bebiş 4.5 aylık şuan aşşırı hareketli agresif sinirli bi bebek zaten anne sütü çabuk sindirilen bi besin çocuk sürekli emiyor e artık memelerde süt kalmıyor biz ne yapalım bacım🙄 allah sabır versin hepimize
Esilyaa Tsata benimki de tam tersi mama verme diyip duruyor. Sanki süt yetiyor da keyfimden veriyorum mamayı 😡
Tsata Esilyaa anne olmaktan ,doğumdan hamilelikten hatta uykusuzluktan daha zoru, bu gibi insanlarla uğraşmak sanırım . sinir sistemim çöküyor.
Esilyaa Tsata evet laf söyledim bi kaç kere eşim de bana kızdı kadın yaşlı boşver bak beni de dinlemiyor diyo. Bende saldım kendi haline hee tamam anne diyip geçiyorum 😂
Deryadeniz58 Tsata benim kaynanam bir ayliken bu çocuk aç diyip çorbaya emziguni batırıp vercekti az daha😂😂😂😁😄 yine senin ki iyi 😂
Zeynebimmm000 Tsata benim kaynana da sezeryan oldum üç gün sonra fenalaştım yediğim içtiğim geri çıkıyordu bebekte sarılık oldu haliyle emziremiyordum resmen ama Allaha şükür sütüm kesilmemişti sütüme bakıp su gibi bu süt çocuğu doyurmuyor diyip mama verirdi doktor mamaya gerek bol bol emzir dese de eşimle ikisi beni dinlemeyip sütüm varken mama verdiler hem de biberonla şimdi onları dinlemiş olsaydım sadece mamayla besleniyor olacaktık
Nesso Tsata benim kaynanamda derdi hep doymadın mı kızım sen fln ama hiç mama ver demezdiama o doymadın mı kızım sen demesi bile insanın sinirini zıplatmaya yetiyor. Çocuk elini ağzına götürse bile aç bu sen emzir bunu 😒😒😒😒
YasemiNYagmur1 Bibiveannesi gözünün önünde doyurmama rağmen çocuk gak desin doymamış buuu diyor benimki de🤦🏼♀️🤷🏼♀️
EsraBozkurt Tsata aynı şeyi yaşadım her ağladıkça doymadı doymadı az mama az mama ilk ayda 1kilodan fazla almıştı bebeğim ve reflü olmuş demişti doktor fazla yemekten eşim kızdı sonra ağzını açamadı😬
Deryadeniz58 Tsata yani cahil zihniyeten se mama veren zihniyet biraz daha iyi ama bu çocuk aç zihniyeti hep cahilce 😂