Atlas2020 Artık bebeğimiz 4 aylık oldu 🎈🥳 ne cabuk büyüdüler dimi sizin günleriniz nasıl geciyor uyku düzenleri nasıl emiyolarmı sadece mama mı ? Biz emiyorduk 2 aylıkken meme redi yaşadık tek gögüstük şimdi sadce mama bu hafta doktorumuza ek gıdaya başlıyabilirmiyim diye sorcam ya sizler nasıl besleniyor minamlar 🧸🎈
DuyguDamla Atlas2020 bizde 4 ay 1 günlük olduk daha dün gibi doğduğu an 🥰 anne sütüyle besleniyoruz meme reddine çok direndim sonunda ben kazandım çok zorda kalırsam mama kullanıyorum onun haricinde emerek besleniyo daha doktor konrrolüne gitmedik bakalım neler olucak ☺️ Ama diş mevzumuz var birde atak dönemi eklenince çok huysuz bi bebek oldu normalde böyle değildi özellikle gündüz çok zor uyuyo oda beni yoruyo bakalım nereye kadar sabredicez 😂
Deletedmom_29 Atlas2020 14 Ağustos doğumlu sadece meme emiyor ama artık emzirmek beni çok yoruyor saat başı emiyor bazen daha fazla. Şu günlerde yenidoğan günlerine geri döndük gibi hissediyorum hatta belki Yenidoğan hali daha kolaydı çok zorlanıyorum 🥺
01_210820 Atlas2020 bizde 3ay 20günlüğüz mama veriyorum en baştada aralarda mama verdiğim için emmeyi reddetti maalesef uyku düzeni oluşturdum kendime göre akşam 6 dan sonra aralıklı kestriryor sonra 10 da tam uykuya geçiyoruz sabah 8 _9 civari uyanıyor tabiki gece kendim uyandırıp mama veriyorum sabaha karşı felan
Elisay Kızlar çok takmamak lazım ben takmıyorum düşünmüyorum kim neye küserse küssün bakıyorum kocam ne yaparsam yapayım arkamda bu insanlara ne dersem deyim bana katılıyor ama kimseye saygısızlık yapmıyorum ha yeri geldi yaptım onda bile eşim arkamda durdu haklı olduğum için kısaca takmıyorum gelecek diyor mesela kaynanam gelmesin diyorum gelmiyor gelemiyor daha doğrusu
Oyacan34 Atlas2020 10 ağustos doğumlu gece uykusu nerdeyse saat başı kalkıyor iki diş birdrn çıkıyor sanırım ataklarda başlıyor 🤔
Ppv 18 Ağustos doğumluyuz,hala gazimiz devam ediyor,sabah 5 de güne başlıyoruz,yaklaşık 1 haftadır meme reddi var uykuluyken alıyor memeyi sadece
Kirpapatyasi1 Atlas2020 meme ve mama ile besleniyo. Bugün aşı olduk. Ne çabuk geçti 🤷🏼♀️☺️ İlk doğduğu an ile şuanki o kadar farklı ki.. Bakmalara doyamıyorum
mathematician Kirpapatyasi1 Benim kızım da 12 ağustos doğumlu ☺️ 2 gün sonra 4 aylık olacaklar 🌸 mama ağırlıklı besleniyor yani memeyi günde birkaç defa şifa niyetine veriyorum sütüm pek yok maalesef. Pazartesi günü aşı var bakalım neler bekliyor bizi 🤷🏻♀️ Doğduğundan beri gece uykusu çok güzel, geceyi gündüzü ayırt ediyor kızım. Gündüz pek uyumaz kısa kısa uyur max yarım saat. Gece de 11 gibi uykuya geçiyor sabah 8-9 civarı kalkıyor. Mama içmek için 2 kez uyanıyor tabi 🥰
Kirpapatyasi1 Atlas2020 Benim de sezaryen 14.58 di saat. İğnenin biri biraz yaktı ağladı. Şuan sakin iyi gibi. ☺️ Calpol verdim. Erkek bu arada bebeğim. Sizinki nasıl?
Melisasbasi Atlas2020 17 Ağustos doğumlu kızım 4 aylik kiz olcak inşallah atakdayiz geceleri çığlıkla kalkıyoruz uyku falan yok malesef akşamları huysuzlaniyoruz butun gece sürüyor 😵 kucaktan inmiyoruz 😁 ve malesef sadece mama aliyoruz basindan beri çünkü 15 gun sut sagdim meme tutmadi sonrasi full mama 😭 saglikli olsunlar daa ek gidaya geçebiliyor muyuz ki bende sorayim sadece mama alan bebekler geçebiliyor denmisti buralarda biyerlerden🥴
Atlas2020 Melisasbasi aynen minik minik başlıcaz sanırım doktorumla konuşcam bakalım şuan bizde herhangi bi atak yok gece arada bi aglıyarak uyanıyor memesini veriyorum geri atıyor geri veriyorum vs en sonunda pes edip uyuyor 😂