Deletedmom10 Hatice4646 Sleepy kullanıyorum. Ama bebekten bebeğe değişir. Mesela bizde hiç pişik yapmadı. Sızdırmada olmadı çok şükür. Bebeğin cildine bağlı birazda canım. 🤗
Faji Hatice4646 ben bambo nature, seventh generation ve molfix denedim. En iyisi seventh generation 👍🏻
Miiray Durununannesi11 canim bende pisik degilde sizdirma yapiyor ya demekki her bebege gelismiyor bu paket bitsin sleepy denicem
[silindi] Hatice4646 Goon markasını çok beğendim daha önce sleepy ve molfix denedim ama goon çok güzel yumuşacık bi bez sızdırma falan yapmadı bizde diğer bezlerde bacaklarında iz çıkardı yapışırdı bunda öyle sıkıntılar çok yasamadm
Hacer7 [silindi] benim kızıma da hep iz yapıyor can bebe molfix sleppy kullandım bacakları şişko büyük kullanıyorum ama hala iz yapıyor goon yapmıyor mu iz
Faji OnurFundaGen internetten almıştım. Malesef sadece yenidoğan boyu vardı. İthalatçı firmayla görüştüm tüm stoklar şubat sonunda güncellenecek dedi. O zamana kadar molfixe geçtik bi müddet 😉
Fyzaeyll 1 haftadır e bebeğin baby and me bebek bezini deniyorum sleepy den geçmiş biri olarak pek bir fark yok incelik içerik aynı sadece kalıbı biraz küçük geldi. Fiyat olarak da uygun. Gece takıp sabah açıyorum hiçbir sorun veya sızdırma yok