Durununannesi11 Hatice4646 deneye deneye öğreniyo insan valla ilk bebeğim doğduğunda sleepy kullandım sızdırma. Ve pişik yaptı bir kaç defa ıslak yakaladım üstünü şuan molfix kullanıyorum ne sızdırdı ne pişik yaptı memnununm
Alyamm Molfix kullanıyorum ama öncesinde prima premium care kullanıyordum doku ve sızdırma konusunda bence en iyisi prima sanırım tekrar prima ya döneceğiz bu arada her iki bez de pişik sorunu kesinlikle yaşamadım yani bu birazda bebeğin hassasiyetiyle alakalı ama molfix te hem çiş hem de kaka sızdırıyor. (Benim fikrim bu) 😊
mavisilegamzeli Alyamm Bende dün molfixten sleepy’e geçtim. Çişini sızdırmıştı hep bakalım sleepy nasıl olacak. Şuanlık iyi gidiyor
Miiray Durununannesi11 canim bende pisik degilde sizdirma yapiyor ya demekki her bebege gelismiyor bu paket bitsin sleepy denicem
EzgiDuru Hatice4646 molfix ve sleepy kullandim annem molfix i begendi ama ben sleepy i begendim . molfix dar gibi geliyor bana lastik izi oluyor.
Ertugrulotlum Hatice4646 kesinlikle molfix. Daha bir kez bile ne pişik oldu ne de sızdırdı. Ve oğlum günde 4 5 kez 💩yapan bir bebek kesinlikle molfix diyorum👍
Betull Hatice4646 prüma kullanıyrdm malum bez fiyatları uçru ve paddlers diye marka var internette arkadasım cok memnundu denedim şükür pişikte yapmadı şuan cok memnunum ve fiyat olarakta cok iyi bakın derim deneme boyuda satıyorlar
Sedaeva Betull bende deneme paketi aldim kullaniyorum suan ama topaklanma oluyo ve o topaklanmalar kayiyo sizde de oyle degil mi
Zmrasevgi Betull kac numara kullaniyosunz ben aldim hic memnun kalmadım maalesef elimde kaldılar oyle
Betull Sedaeva canm cok uzun saat beklersem anca öyle oluyo diğer türlü 3 saatte bir değiştiriyoeum en fazla 4 saat o zaman olmuyor bide öyle dene istersen
Sedaeva Betull ya ne bileyim bi prima gibi degil begenemedim :) cok sisiyo cokta uzun sure tutmuyorum ama ne bileyim 🤔