Maybeoneday Bebegimm42 doktorum hametan önermisti fakat ben sudokrem kullandım. Cokk memnunum bir arayıstaysan eğer mutlaka dene derim
Rules Bebegimm42 hametanın içeriği temiz bebeklerde güvenle kullanılabilir. Ben bi yerlerde kızarıklığı olduğu zaman poposunda falan hametan merhemi kullanıyorum anında geçirir. Kremi tecrübe etmedim canım denemen lazım
Nurtalib Bebegimm42 gecen pisik oldu bebegim her gun de mutlaka sürerdim krem sudocrem kullaniyorum ama yine de oldu pisik on gün falan gecmedi hametan bir iki gun icinde iyilestirdi anladim ki baya iyiymis hametan
Domino Bebegimm42 ben kullandım çok memnun kaldım gece sürüp bezini bağlıyordum 2 gune bişey kalmıyordu 🥰🥰
Bebegimm42 Maybeoneday popolin kullanıyorum ama bide ek bir tane daha olsun surekli aynı olmasın aynen sudokrem de duydum
Nurtalib Bebegimm42 hametani doktora yazdirsan aliyorsun receteyle ama sudocremi 125 gr 60 tlye almistik simdi kac oldu bakalim iyi hosta cokta gecirmedi bizim pisigimizi
Nurtalib Bebegimm42 alacaksan internette daha ucuz galiba canm eczanelere kiyasla bi arastir istersen
Aselhafsa61 Bebegimm42 hametan cok iyi bir krem kendinize bile kullanabilirsiniz benim yuzum kuruyor yüzüme sürüyorum bebeğimle sürüyorum hic bir zararı yok sadece cok yağlı cildi varsa sari olaninalin kuru ise.mavi olani
Sumeyye54 Bebegimm42 bende hametan kullanıyorum mavi olanını ve onun yanında furacin diye bi krem kullanıyorum ikisini karistiriyorum 2 güne iyilestiriyo
Rules Bebegimm42 canım bu arada onun sarısı krem mavisi merhem. Mavi olanı daha etkili almadıysan onu al. Meme başı çatlağında bile önerdi bana kaç tane doktor o kadar güvenli yani
Payan Bebegimm42 kendisi mucize,normalde pişik kremimiz farklı fakat oğlum sürekli pişik oluyor en fazla 2kere de pişik geçiyor aşırı aşırı memnunum
Kirazyilmaz Bebegimm42 isilik olduğunda kızardığında hemen kremini kullanıyorum dsha yoğunsa merhemini bnce iş görüyor ikiside
2prematureannesi Bebegimm42 kullanmıştım canım içeriği güzel kullanabilirsin oğlumda kullanmıştım ise yaramıştı baya bizde
sonsuzmutlulukkk Bebegimm42 normal pisliklerde hametan ileri derecede pisiklerde travazol -hametan karışımı sürüyorum