2lokummannesiii Ece35 yorgunluk, stres, üzüntü,sinir bunlar tetikliyor sinirsel yani o teklemeler sağlıkla ilgili değil
Pinarice Glsmrmzn yan etki ilk hafta oldu halsizlik biraz çarpıntı ama sonra ilaç çok rahatlattı beni bence içsin eşiniz ilk hafta biraz vücudun alışma aşaması oluyo sonra rahatlatıyo
Mincuruk Ece35 geçti çok şükür. Arada bir oluyor bazen ama olsa da sıkıntı olmuyor benim için. Çünkü nasıl üstesinden geleceğini biliyorsun artık. Önceden belki de günler süren ataklar şimdi en fazla yarım saat sürüyor ve eskisine göre atak bile sayılmaz yani
Mincuruk Asem6o bir yıllık terapiden sonra tamamen atlattım çok şükür. Arada olsa da çok hafif geçiyor ve nasıl baş edebileceğimi biliyorum artık.
Asem6o Mincuruk Bende de kalpte sıkı ti yok dendi ektra atım dediler ilaç gerek yok dedi ama pskolejik olarak kötü oluyorum ama
durubebekkkk Ece35 bende de vardı ben operasyon geçirdim özel hastanede, radyofrekansla mi ne çarpıntı yapan sinir uclarini yaktılar, ondan sonra bir daha olmadı çok şükür 🙏
Pinarice Asem6o daha iyiyim çok şükür psikolojikmiş benim sorunum destek almaya başladım ve ilaç içiyorum
RuyasMom Pinarice bende de çok ekstra atımlar oluyor ya haftaya eko efor ve holter testleri yapılacak panik atak ve anksiyete hastasıyım çok stresli yaşantım var emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum 😟