momyshark1 Aselmevailaysena pek sorun teşkil edecegini sanmiyorum baktigimda oglumdada vardi kendime baktim bendede var ailedeki herkese baktim inanirmisin herkeste vardi emmede felan veya herhangi bir sıkıntısı da yok
Zeynepalya_ve_annesi Aselmevailaysena bizimde var aynısı dişi uzayınca o küçüldü ama orayı birkaç kez düştüğünde patlattı öyle
Aselmevailaysena chuckymom evet bende baktimda öyle çıkıyor ama annemler falanda dişi büyüdükçe gider diyor küçük ama cok seye engel olabiliyor
Aselmevailaysena Buraknannesi yaa😥 doktora götürcem ama korkuyorum ya operasyon geçirmesi gerekiyormus
Aselmevailaysena chuckymom hayır hic bir sorun yok şuan 9 aylık anne baba diyor hani konuşmasında bi engel yok gibi geldi bana
Buraknannesi Aselmevailaysena Korkmaniza gerek yok ufak bir kesi atılıyor 10dk lik bir işlem bende oğluma yaptirdim çok şükür rahat gecirdik o süreci
Pudrabeyazim Benim kizda da var canim doktor dudak bağı cok sorun olmuyor ana disler çıkmadan sut disler dökülünce kesilebilir ama bi zararimolmaz belki biraz disler ayrık.olur dedi dil bağı gibi cok zararinyokmus
Gokcen_26 Aselmevailaysena ya ben anlamadim gaywt normL gorunuyi gibi gelsi bana neyi var ki dudak bagi ne dmk bnm de kizim var neye dikkat etmeliyim