boncukhaniminannesi Minnakelifim03 Kasım kutulari henüz gelmedi . Aralık kutusu da ay sonuna yakın çıkar . Umarım bu ay şansım olur. Dün Dalin kutusu yayinlandi çok ta güzeldi içeriği .
boncukhaniminannesi Minnakelifim03 Instagram da denebunu bloggeleri mevcut kutu çıktığı an hemen story paylaşıyorlar daha kolay oluyor unutma şansın olmuyor
Minnakelifim03 Hatice2626 Saadet12Irmak Oykutosum boncukhaniminannesi baybmom Başka bir hesap açtım profili doldurdum fakat aktivasyon linkini gönder diyorum link gelmiyor nasıl yapicam
Minnakelifim03 Minnakelifim03 yayında kutular varmış takipte kalın ozge3747 Other Ilkgozbebegim06 baybmom Taze1mom Cigdemcey ozge3747 Gulsahhhh Happygirl8 Asyaglck baybmom boncukhaniminannesi Oykutosum Saadet12Irmak Hatice2626
baybmom Kasım kutusu bana geleli çok oldu. Kutu yakalamayan arkadaşlar telefonunuzda Mail bildirimlerini açmanız lazım mail atıyorlar belirli saat aralığı veriyorlar o arada girip sipariş etmeniz gerekiyor
Minnakelifim03 Asyaglck dene bunu.com diye bi yer var gidiyosun profili dolduruyosun profiline uygun kutu olursa çıkıyor gelen ürünleri deneyip yorum yapiyosun. Ürünler ve kargo herşey ucretsiz numune ürünler gonderiyorlar
Oykutosum Minnakelifim03 denebunu ile irtibata geçin isterseniz zaten yazıyor mail düşmezse irtibata geçiniz diye
Minnakelifim03 Oykutosum dalın kutusu yayındaymış bugün bikac arkadaşıma çıkmış. Peki bunu nerde nasıl öğrenicez bilgin var mi
Minnakelifim03 pembeblog bir kutu çıktığında ikinci kutuysa alabiliyormususnuz 2. Kutuda cikabiliyormu
Minnakelifim03 pembeblog yılbaşı kutusu da yayında olucakmış. Kutu çıktığında post acar mısınız bizde yararlanalim