Kk41 Melisasey Benim bebeğimde aynı şeyi yapıyor galiba gazı geliyor o anda sakinleştirip tekrar veriyorum
Prensesannesii34_ Melisasey olur bazen öyle atak dönemi filan diyorlar ama siz pes etmeyin devam edin vermeye sakin olunca deneyin . Bizim de öyleydi bir hafta kadar sürdü memede kızma ama pes etmedim ayakta farklı şekillerde yine emzirdim
Mom14 Melisasey doymuyo olabilirmi az geliyo yada çok geliyorsa ondanda olur sağma makinen varsa bi sağ bak bakalım ne kadar çıkcak aynısı benim başıma geldi az geliyormuş sütüm sonra tamamen çekildi belki sizin tanzikli geliyorsa o yuzdende olabilir
Melisasey Mom14 sürekli olarak emdği için göğsüm boşalıyor dediğiniz gibi az geldiğinden olabilir çünkü emzirsem 24 saat emicek süt kalmıyor artık hele gaz sancısı geldiğinde daha çok emmek istiyor
Azsekerlikahve Melisasey bazı dönemde o şekilde yapıyolar .Sen bol sıvı tüket sütün gelsin. Bazen oyun yapıyolar bazen de süt az geldiği için. 5buçuk aylığız hala aynısını yapıyo
Mom14 Melisasey olabilir canım benim kızda aynı öyleydi dediğin gibi işte dolmuyordurda kolay kolay cocuk sinirleniyodu bu sefer süt arttırıcı şeyler tüket tahin helvası cok iyi geliyor suyunu bol iç
Aysecik17 4 aylık atak muhabbeti bende yaşadım hatta ayakta kucakta pışpışlaya pışpışlaya emzirdim. 2 hafta sürdü sonra gecti.
Busraata Melisasey atak dönemlerinde bazen almayabiliyorlar biraz oyalayip tekrar vermeyi deneyin sürekli teklif edin illa alacaktir
Melisasey Busraata bir yandan gaz bir yandan ataklar birde emzirme sorunu allah sonumuzu hayır etsin 😅