Yasemila SinemAlaz normal değil mi ağzı köpük içinde kalıyo ağzınızdan pırt yapar gibi oda pıııırttt köpüklendiriyo 🤦🏻♀️
metehanmom_ Yasemila fokurduyor resmen köpük nedir 😂o küçücük ağızdan nasıl okadar tükürük çıkıyor anlamıyorum içerde Çeşme var sanırsam 😂😂
zeynnep Yasemila benimkide öyle sürekli tükürük yapiyor 4 ay 24 günlük bu aralar dili de dışarıda daha çok salya oluyor kac kere üst değiştiriyoruz bilmiyorum.
Sarikuzumalp Yasemila çok normal hangimizin ki yapmadı ki 😀 keşif ediyor birşeycik olmaz 🥰 bizimki şimdi balon yapıyor tükürüğüyle garipler 😁
Bireylulmeselesi02 Yasemila benim bebekken öyleymiş zor nefes alıyormuşum benim bademcikten ötürü öyleydi😭
Princessmother Yasemila 3 ay 13 günlük 3 ayına girdiğinden beri yapıyor bir sürü tükürükler yapıyor iki dudağının arasındaaaa 😍
prematureanne Yasemila yalnız değilsiniz😂 🤤 bence ağzındaki tükürüğü yutkunamı bilmiyorlar artı benimki ses çıkarmaya çalıştığında ğıııığıııı sesi geliyor bide biriken tükürüğünün 😂
Gizem0404 Bizde 3 ay 11 günlük bizde de aynısı var dilini çiğniyor sanki bir sürü köpük çıkıyor korktum bir an nie böle die
Yasemila Gizem0404 evet çiğniyor gibi onu da yapıyor ellerim tutuyorum bu seferde bişeyler çiğniyor 😂