birfincantuzruhu Anneler merhaba 11 günlük bebeğim var sık sık altını değiştirmeme rağmen bebeğimin tam poposunun deliğinin orda yara olmuş ve devamlı bu yüzden ağrıyor. Ne yapmam lazım acil çözüm önerilerinizi bekliyorum. Çok zor durumdayımmm😭
MasalMomy birfincantuzruhu En yakın fırsatta bir doktora görünün kaka yaparken zorlandıysa makatta çatlak ta olabiliyor bazen. Ama şuan onu rahatlatmak için kantaron yağı sürebilirsiniz yumuşatır 🌷
Kuzumveben birfincantuzruhu doktora gotutun canim kaka yaparken zorlaniyor mu makatta catlak filan olmasin baksin doktor
Zynp_23 birfincantuzruhu mrblar öncelikle geçmiş olsun.Muhtemelen kakasini fln yaparken geç farkettiniz vs yada ıslak mendil kullanıyorsanız alerji yaptı.Yada hava alamamaktan oyle oldu.Öncelikle kakasini yaptıktan sonra guzel bir sekilde temizleme pamuğu ile sılin ıslak mendil kullanmayın.Sonra biraz havalandırın kurusun totosu. Sonra elinizde sudocrem var ise ondan az birsey sürun o krem kurtarıcı resmen.Sonra bağlayın bezini.Sudocrem yoksa elinizde kucuk boy bir tane evinizde bulundurun mutlaka böylesi durumlarda kullanırsınız.Sudocrem yoksa zeytin yağı sürun .Yarın mutlaka aldırın sudocremi.kolayliklar dilerim
birfincantuzruhu MasalMomy tam deliğinde değil delikte olsa bende suphelenirdim kii kabizligida yok çok şükür 🤲 ama şuan elimde kantaron yağı da yok 😔😔😫
MasalMomy MasalMomy zeytin yağı sürebilirsiniz araştırın aynı zamanda tabii zararsız bir nimet zeytinyağı 🌷
birfincantuzruhu Kuzumveben yok zorlanmasi yok kabızlık falan da yok tam makatin girişinde de değil zaten
birfincantuzruhu Yazankadin malum 9 dan sonra sokağa çıkma yasağı var şuan yanimda da kimse yok ev şartlarında önerebileceğiniz bisey varmii
Liyam20 birfincantuzruhu benim bebegimde 27 gunluk canim gecen hafta aynisi basima geldi oncelikle pamuk ve su ile temizle islak mendil kullaniosan oda yapiyor ve ben hametan kullandm bide mustelanin pisik kremini bir kac gune duzeldi
Aysecik17 Sudocrem tek gecerim. Kesinlikle ıslak mendil sürme. Pamukla ılık suyla temizle. Sürekli değiştr bezini. 5 dk acık kalsın poposu. Sildiktrn sonra tuvalet kağıdı ile nemini al. Kupkuru olsun popo öle bezle
birfincantuzruhu Liyam20 doktor zaten hametan vermişti sabah akşam kullan diye kullandım bana misin demedi hiç bi faydası olmadı😔😔