Powermoms HappyKids ogrendigim cok iyi oldu. Evimizde surekli piser. Allah korusun okumasam ben yesem yada yedersem halimiz ne olurdu 😱😱 Cok teşekkürler hepimizi aydinlattiginiz icin 👏👏
minikbaykus HappyKids kuzenim bebekken yedi çok fena zehirlendi. Şimdi bakla tarlasından bile geçmesi yasak.
Babygirlmom Ben yedşm emziriyorum kızım 2 aylık bilmiyordum şans eseri gördüm bu yazıyıda nolur yardım edin ne yapmam lazım sütümü sağıp dökmelimiyim ne zamana kadar dökcem 2 aylık bebepe bu süreçte kaö cc mama kaç saatte bir vermeliyim 😭😭😭😭😭😭
Elifelcn Babygirlmom Bende geçen Perşembe bakla yemiştim hatta biraz abartmıştım bende emziriyorum keşke yemeseymişim
Fatoli Ben acıklayayım dostlar . Yenidoganda sarılık yapıyor. Yenıdogan sarılıgından biraz farklı olarak uzun suruyor bir de beslense dahi hemen gecmıyor . Doktorlar o zaman süphelenerek test yaptılar ve G6pd enzım eksıklıgı genetik bir hastalıktır yasaklı ılaçları vardır naftalın aspirin bilinenler favazım diye gecer fava yanı bakla yasak ve suan gundemde olan sıtma ilaçları yasak
Enesenemir Fatoli benim oglumda da var.aslinda hastalık anneden geçiyor ve sadece erkek bebekler hasta oluyor.kizlar tasiyici.ilk başta çok ama çok korktum sadece bilgili olmak ve yasaklı ilaç listesiyle dolaşmak gerek.bir ara takıntı olmuştu neyse ki antibiyotik içmesi gerekn durum oldu şükür birşey olmadı.
Merkurretrosu Esra15-1993 balkabağı havuç kabak patates bunları buharda haşlayıp ezip verebilirsin ayrı ayrı yada çorba yapıp piştikten sonra azıcık zeytinyağı ekleyip içirebilirsim
Merkurretrosu Esra15-1993 hatta muzdan önce yani meyveden önce sebzeleri yedirmedi tavsiye ederim meyveler tatlı olduğu için çocuğun daha çok hoşuna gidiyor sebzeyi yemek istemeyebiliyorlar birde evde mayalayıp yoğurt verebilirsin yumurta sarısı verebilirsin
defnesmomm Esra15-1993 balkabağı, sakız kabak, havuç, patates, elma, armut, alerjisi yoksa ev yoğurdu
Gari_de_Gari Fatoli ben 6 yaşındayken çıktı favizm olduğum (bakla zehirlenmes)o gündür bu gündür bakla tarlasından bile geçmem yasaklandı..