ogretmenanneeee ben henüz başlamadım ancak kuzenim; o ilk baş parmak büyüklüğünde parmakla ezilecek kadar yumuşak ama parçalanmayacak kadar sert brokoli vermişti burada büyüklük ölçüsü baş parmak ne sert ne yumusak olacak damakla ezebileceği kadar olsun, o yerken siz de karşısında yemek yiyin çiğnerken bir süre sonra sizi taklit edecek, gözünüz çaktımadan onda olsun, öğürdüğünde aşırı tepki vermeyin korkmasın yediğinde alkışlamayın ilk yardım videoları izleyin, mesela 3 gün brokoli denediniz sonra 3 gün balkabağı aynı şekilde deneyin ayına uygun mevsim sebzelerini 3 gün kuralıyla bitirdikten sonra aybı şekilde 3 gün meyveye başlayın hepsini buharda pişirin önrmli olan büyüklük-yumuşaklık- birlikte yemeniz, yoğurt için önüne oioi bardaklarına koyun eliyle yesin her yere dökeceği için kirlenmesine karışmayın yere trk kullanımlık örtüler alabilirsiniz bir de instada nazlı altac diye bir anne var blw hikayelerine bakarsanız içinz daha rahat eder fikir olur hem de, ama kesinlikle pürüzsüz püre vermeyin çiğnemeyi öğrenemedikleri için ilerde zorluk yaşarsınız