Momsbabyy Kızım 7 ay 1 günlük saçları yeni yeni uzadı çok ince telli ve sarı o yüzden az gözüküyor kazitinca saç çoğalır mi, yeni yeni uzadığı için kıyamıyorum da hani cogalmazsa yine aynı kalacaksa boşuna kestirmek istemiyorum🥴??
EJDERYAA Momsbabyy merhaba şöyle söyleyeyim çoğu tanıdğım kişinin saçları bile yoktu diyebilirim kazıttılar ve çıkmaya başladı yani belli oldu böyle kazıtınca çıkmıyor diyenler olacaktır ama malesef gözümle gördüm 😃 kazıt eminim çoğalacaktır ama genetik olarak ince telli iseniz ince devam eder
Canparcam_ Momsbabyy Bizim doktorumuz genetik olur dedi. Yani ya anneye ya da babasının genetiginige cekermis. Benim saçlarım gür çok şükür. Ama eşimin seyrek ve az. 🤭 İnternette araştırdım orda da aynısı yaziyor fakat saçları kazitinca saç derisini uyarmış oluyormusuz. Kıllar daha sert çıktığı için gür gorunuyormus. Bende kararsız kaldım annem ben sizinkini kazitmadim saçlarınız gür diyor. Farklı bir kisi ise aaa tabikide kestir çocuğun saclari gur olsun diyor. 🤦 Kafam karışık bu konuda bende bekleyim bir köşede 🤗
Ccansuu Momsbabyy kazıttığınız zaman daha gür çıkmaz maalesef sadece hepsi aynı uzunlukta çıkacağı için size daha gür görünür bir de saçının rengi daha koyu çıkabilir koyu ve aynı hizada çıktığı için daha gür algısı oluşuyor saç durumu genetik oluyor demişti doktorumuz🌱
Kereminannesiii Momsbabyy saçları ince ve az 15 aylık oğlum bebek saçları döküp yenileri de çıktı. Kazıtmayı düşünmüyorum genetik saçlar benim saçlarım ince ama çok eşiminde yoğun bir şekilde çoklaşır böyle kalsın diye bıraktım. Herkes kazıt deyip duruyor tabi gürleşir diye ama değişeceğini düşünmüyorum
Momsbabyy EJDERYAA Evet genetik bizde Anneminde benimde saçlarım ince telli yani bı değişiklik olmaz mı kazitsam😚
Momsbabyy Canparcam_ Şimdi birde kuzumun saçları yeni yeni uzadı ama çok ince benim saçlarım gibi ve seyrek duruyor arkası dedim gürleşmiyorsa boşuna kıymayayim kuzumun saçlarına 😬
EJDERYAA Canparcam_ evet balım bir kere kazıttım ama kazıtma amacım gür çıksın diye değildi saçları dökülüyordu sonra çekiyordu ağzına götürüyordu ondan mecbur kalmıştım 🥰 tşkr ederim senin de çok tatlı rabbim nazarlardan korusun ❤️
Momsbabyy Kereminannesiii Benim kızımın da bebek saçları dökülüp yenileri çıktı bu ara biraz da uzadı ya kıyamıyorum da bende aslında ama çok kararsızım
Rzgr Momsbabyy benim oglum sarisin. Cok saci yoktu. Buna ragmen kazitmadim. 1 yasinda normal kesim yaptirdik. Etrafimda kazitan arkadaslar var ve pisman oldular cocugun saci firca gibi oldu diye. Oglumun saclari gurlesti ve yumusacik. Bence genetik kazitmayla alakali bir durum degil.
Momsbabyy Rzgr Annesinin saçları gibi kel olmasın istiyorum gürleşmiyorsa boşuna da kestirmek istemiyorum kafam allak bullak oldu😬😬
anneCANan Rzgr normal kesimi berberde mi yaptırdınız nasıl uslu durdu mu oğlumun saçları da çok uzun yanlardan toplatmak istiyorum Ama nasıl yaparım bir fikrim yok ☺️
Canparcam_ EJDERYAA Amin kuzum cumlemizinkini inşallah. 🤗 Bende istiyorum ama kıyamıyorum da yaa napsam bilemedim. Küçük benim ki daha 4 ay 21 gunluk. Benimkininde dökülüyor baya ama 6 aya kadar normalmiş zaten. 🤭
Ozge_74 Momsbabyy tamamıyla genetik bir olay.benim kızım 3 aylık hiç kazıtmayı yada kestirmeyi düşünmüyorum
Nidaabaserr Momsbabyy kesinlikle kazıtmayın. Kazıtıp pişman olanları gördüm burda. Benim kuzenimin saçını bebekken hep kazıttılar saçı gür olsun diye o kadar cansız ki saçları benim saçım da hiç kazınmamış saçlarım çok gür ve sağlıklı.. tamamen beslenmeyle alakalı böyle şeyler yapmayın bence
Baloglum93 Momsbabyy aslında çoğalma değilde sertleşiyor nasıl bacağımı daki tüyleri jiletle alırsak kökleri sert çıkıyor onu da öyle düşünebilitz
bsr2 Momsbabyy ben oğlumun saçını kazıtmadım 1.5 yaşına kadar ama o kadar az saçı vardı ki en son dayanamadım kazıttık sonuç değişen hiç birşey olmadı 2 yaşından sonra yine kazıttık yine pek birşey değişmedi 2.5 yaşında artık saçları çıkmaya başladı şimdi 39 aylık artık üstleri toplanıyor yanları kestirdik üstten topluyorum kızımda doğduğunda saçları çok azdı kazıttım şimdi 8 aylık hala saçları yok 😂😂 bence kazıtmak çoğaltmıyor zamanla büyüdükçe çıkıyor saçları
Momsbabyy bsr2 Yaaa kazitmayayim o zaman yaza bağlarım minik minik kestirirsem ve cogalmazsa çok üzülürüm en iyisi kesmemek😂😬
bitterikolata Momsbabyy kazıtmayın ama aynı ayarda kestirdik yedi aylıkken iki numaraya falan denk geliyor sanırım öyle yapınca güzel büyüyor düzenli çıkıyor şu an 17 aylık oğlum bu iki ay önce