Gonci Kızlar dün bebeğimi banyo yaptırdık kuruladık kaldırdık banyoda. Bir anda ANNEEEE diye bağırdı 😭 5 aylık tam erken değilmi çok şaşırdım ve sevindim😍
Deletedmom60 Gonci bilinçli değil onlar daha benim ki hep bağırıyor annaaee diye ama bilinçli bi şekilde değil daha 😂
GoGirl Gonci erken degil aslinda bilincsiz soyledikleri icin 3 aydan itibaren genelde cogu bebek cikariyor o sesleri ama cok devami gelmiyor yani ara ara istemsiz old icin
Mom079 Deletedmom60 he ya benimkide 7 aylık doğduğundan beri anne anniii diye sesler çıkarıyorda bilinçli değil tabi
Deletedmom60 Mom079 😂😂😂 bazen ard arda yaptığı bile oluyo eşim de garibim bilerek söylüyor sanıyor hayır oğlum baba diye kızıyor 😂😂
Aley_ Bebekler 10-12. Ay arası sesleri taklit etmeye başlar ve o süreçlerde bilinçli anne baba der.😊 maşallah miniğinize🌼
BaraninAnnesi O bilinçli dememiştir. Benim oğlumda anni annii diye sesler çıkartıyor ☺️ Bende o an anneee annemmm diye karsilik veriyorum alışsın diye ☺️
Gonci BaraninAnnesi ses çıkarmadı anni falan değil baya Anneee dedi bağırsrak hani bizlerde bağırırız ya korktugumuzda annee diye aynı öyleydi😂
GoGirl Gonci evet insan sasiriyor bende 3 aylikken duydum ilk hatta bi kac tekrarladim video cekmek icin yine soyledi yakaladim video ya😊