Skrn20 Merhaba anneler, 1 aylık oğlum var, gaz problemimiz var Ne yazık ki, nurse harveys in damlasını kullanıyoruz, ama şurup daha iyi dediler, hangisi daha etkili, kullananlar yardımcı olabilir mi ? 🙏
avhatice Skrn20 bir aylık bebekler için şurup önermiyor doktorlar daha büyükler için şurup veriyorlar. Biogaia damlayla beraber nurseyi kullanın o zaman bayağı tesirli oluyor ama iki hafta düzenli kullanımdan sonra etkisini gösteriyor iki hafta sabredin kullanın ikisini benim bebeğim kolikti ben bu şekilde yaptım. Birde ayağına sıcak su koyun gece uyurken ve karnına da havlu ısıtın günlük epey faydasını görürsünüz
MertKubra Skrn20 ben bütün gaz ilaçlarını kullandım doğar doğmaz maflor kullandık hurse harveys in bi şırup bide cokex formu var onları damlarını sab simplexi agulini zincoyu rezeneyi kimyonu zeytinyağını herseyi denedim hiçbiri bi işe yaramadı 45 günlükken baska bi doktora gittik bio gaiyayi kullan ama hemen bi fatda bekleme en az bi sisenin bitmesi kazım bagırsak florasını olusturması içindedi düzenli kullandım ikibucuk aylıkken gaz işi hafifledi üç aylıkken gecti şükür kendi patır patır yapıo ilaçlardam mucize bekleme ben bekledim hüsrana uğradım hep düzenli masaj yap kurutma makinesiyle karnını ısıt o ara ayaklarının altına yatarken sıcak su tornası koy ama cok cok dikkat et bio gaiya türkiyeye ithal edilmiyomus ben iki şişe kullandım onun sayesinde bu kadar kısa sürede yoluna girdi diye düşünüyorum çünkü çok çok gazlıydı bebeğim yırtıla yırtıla aglar saatlerce ıkınırdı Allah o günleri bi daha göstermesin inşallah bizede tüm annelerede olabildiğince sakin kalmaya calıs gecmicek gibi geliyo ama geciyo biz dört aylıgız cayır cayır gözümün içine baka baka gazını cıkarır 😄 bulabilirsen biogaiya kullan diger türlü ilaçlara cokda bel bağlama hani inşallah yavrucak bi an önce yoluna girer Allah sabır versin ♥️
Cicismoms Skrn20 önce surup la başladım evet etkili idi sonra çabuk bittiği için Nurse Harvey Colex şurubu nu kullandım onu uretenden Allah razı olsun ne diyim
Gamzeburkan Skrn20 6 saatte 1 tatlı kaşığı veriyordum çok gazlıydi biz büyüdük kullanmıyoruz çok şükür darısı size😊
Skrn20 Bizimkide çok gazlı maalesef 😑 teşekkür ediyorum ayrıca 🤗 doktora sormadan kullansak bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sizce ?
Gamzeburkan Skrn20 yanı içiniz rahat etmezse sorun ama ben sormamıştım bitkisel olduğu icin gaz ilaçları sorun olacağını sanmam
Beyis Skrn20 hayır ben biogaia kullanıyorum yine gaz sıkıntımız var ama bırakınca daha fena o zaman iki saat uyuyorsak simdi 4,5 saat uyuyoruz geceleri bizim gaz sıkıntımız fazla sabırsızlıkla bekliyorum geçeceği gunleri
Angels1324 avhatice ben bioga ile simplek kullanıyorum bir gün birini bir gün birini nasıl kullanmalıyım siz nasıl kullandınız ikisini
MertKubra MertKubra biogaianın ithalatı durmus yani eczacı öyle demişti üçüncü şişe için gittiğimizde
zdm00 MertKubra bende bi şişe biogia bitirdim 3 gün kullanmadım baktım bebeğim geceleri cok huysuz durmuyor tekrar aldım iki gündür gece tekrar rahatladı bebeğim 55 günlük inşallah benimde hafifler artık 😔
Angels1324 MertKubra ben dört hafta sonra atın dediler diye bitmeden attım 2 şişeyi açtım inşallah işe yarar ama çok ağlıyor
MertKubra MertKubra bide ben doktorun tavsiyesiyle kulak çöpünü zeytinyagıyla ıslatırdım bi güzel popoyuda yaglardım cok yavas yavas ileri geri yaparak poposuna uyaran verirdim en fazla pamuk olan yere kadar sokardım ama cok nazik davranarak orayı yumusatarak yapardım şimdi herkes dicek öyle sey yapılır mı diye yapılır ben yaptım cocuk yogun bakım hemşiresiyim cok samımı oldugum doktor arkadasıma gösterdim onun vocuguda böyle kolikti oda yapmıs o yğzden önerdi zaten bi hafta on güne birde kavman yapabilirsin tembellik olmaz korkma dedi lavmanda yaptım bi kaç kere üç dört gün arayla bile yaptım hiç bi sıkıntı olmadı elhamdulillah ben tecrübemi yazdım sadece fikir olsun diye herkes cocugunu kendi daha iyi bilir ona göre yardımcı olur tabi
avhatice Angels1324 Angels1324 ikisini aynı zamanda verin. Bize doktorumuz öyle demişti. Biogiaga dan beş damla nurseden gaz sıkıntısına göre 20 damlaya kadar çıkartabilirsin korkma demişti. Bu gaz olayı sabır işi. Ne yaparsan yap bir anda tamamen kasilmeyecek. Yavaş yavaş azalacak benim bebeğim 4,5 aylık artık gazını çok rahat yapıyor şükür. Biz babası ve ben yani hep sıcak su koyduk ayağına heran ama. Birde bu gaz ilaçlarını aynı saatte vermeye çalışın. Ben abartmıyorum bir buçuk saat boyunca bisiklet hareketi yaptığımı bilirim. Youtubedan bebeği şöyle tutarsanız gazı pırt diye çıkar havaya atarsanız gazı buhar olur uçar :)) gibi saçma sapan bir sürü video izledim. Karnına ütüyle havlu ısıtıp koyardık banyodan sonra yada herhangi bi zaman. Eşiniz ütüyü taksın fişe havlıyu kanına gelcek şekilde katlayın eşiniz ısıtsın size versin aman dikkat edin önce kendi üzerinize tutun havluyu sıcaklığını ayarlayıp bebeğinizin karnına koyun. Rezene de bir tık işe yaramıştı. Benim doktor arkadaşım var bir aylıktı bebeğim hiç bişey olmaz bir çay kaşığı ver hatice demişti. Dediğim gibi gaz işi uzun süreçli bağırsaklar alışana kendine gelene kadar devam edecek ne yaparsanız yapın. Yukarıda yazdıklarımı Dr unuza sormadan yapmayın her bebek bir değil. Son olarak İnşallah gaz sancılarınız yerini neşeli kahkahalara bırakır