Eylul-92 Cgdmltr93 evet azıcık verdiklerinize dikkat ederseniz olur meseka ben bir sabah bebe bisküvili kahvaltı hazırladım kızıma ertesingün direk katılaştı ya kakası direk etkiliyor
Cgdmltr93 02022020 irmikte kabız yaptı 🙁 pirinç unum organik şekersiz. Sadece kıvam versin diye meyve pürelerine kullanıyorum
02022020 Cgdmltr93 içine yağ damlatıyormusun cennet hurması güzel bagırsak çalıştırıyor mesela içine atabilirsin hurma da öyle pirinç unu irmiğin miktarı az olursa çok etkilemez baZıları muhallebi yapıyor ya öyle sandım bian çorbalarına pirinç yerine bulgur koyabilirsin bagırsakları yeni oturuyor zamanla düzeliyor emiyorsa beslenme sonrası azda olsa emmeside rahatlatıyor
Eylul-92 Cgdmltr93 evet yicekler ama bir normal kaka yapmayı öğrensinler yavaş yavaş kademeli olarak geçiceksiniz
Cgdmltr93 02022020 evet emiyor. Daha pirinç bulgur vermedim yeni 6 aylık olcaz. Cennet hurması da veriyorum
Cgdmltr93 Eylul-92 tarifi yaptım da çok yapmışım kaynatıp mı kavanoza koyayım öyle daha mı uzun süre gider
Cgdmltr93 Eylul-92 yanda çok çok yapsam sıcak sıcak kavanoza koysam kapatsam ne kadar dayanır ki sürekli yapmak zorunda kalmam elimde hazır bulunur
Neib Cgdmltr93 muz ilk zamanlar kabız yapar canım ama bağırsaklar alıştıkça yapmıyor,patates kabız yapıyor,elma yapıyor,mevsimi değil ama şeftali yapardı kızıma