Araseymen Ya molfix ne kadar kötü bir markaymış! 11 aylık oğlum tulumunu akıl edip açtım allahtan sırılsıklam idrarı olduğu gibi dışarı taşmış emicilik sıfır üstelik yatarken yediği içtigiyle gece boyu hicbir sıvı almadığı halde gerçekten çok kötü sakin almayın.
Gamzeli03 Araseymen bende Molfix kullanıyorum arada oluyor bezi kaymış hatta gece yatmadan duşa soktum bez dolmuş çıkmış babayla boğuştu biraz yani arada oluyor sürekli değil
limonlukarpuzzz Araseymen biz bunu yeni dogduğu zaman kesfettik ve olduğu gibi biraktik sleppy molfix berbat bir bez.
_ikiprensannesi_ Araseymen 1 senedir molfix kullanıyorum hiç Bi zaman sızdırmadı ne kadar oyun oynasada me yaparsa yapsın hiç öyle bir sorun olmadı cidden ama acaba sizin bez eski tarihlerden mi kalmış ki
Araseymen Gamzeli03 yok canım yatmadan 5 dk önce yeni bez takar uykuya geçeriz bezde kayma falanda yoktu nerden sızdırmış anlamadım.
yamacalimoms Molfix aldım birde büyük paket bir daha asla almam daha yeni bebeğim kalktı bir baktım her yeri sırılsıklam, sleppy bize ya bol ya dar oldu.Baska onerdiginiz bez var mı?
Araseymen yamacalimoms can bebe ve prima çok iyi önceden can bebe kullanıyordum molfix 60 adet indirimdeydi aldım almaz olaydim
Yamukprenses Molfix in pure&soft serisini kullanıyorum ben onu denemenizi öneririm iç dokusu yumuşacık ve hiç sızdırma yapmadı şimdiye kadar
Araseymen _ikiprensannesi_ bilmiyorum ki canım 3 boyut baskılı 60 adet indirimden aldım daha yeni anlamadim yani
Gamzeli03 Araseymen üst kısmı takarken kenarları aşağı doğru iyice indir yoksa çıkıyor 11 aylık brnimy oğlum da bez takması işkence gibi hiç durmuyor ki😂
Yusufunanne69 Araseymen benm oglum 2 yasında nerdeyse ve bu zamana kadar moldix kullandım ve bir kere sadece sızma yaptı ben cok memnunum
limonlukarpuzzz Araseymen ikiside çekmiyor çişi bi açiyorsun çisi olduğu fibi vucudunda. Hatta molfixj aradiğimda bazk bezlerde bu sorunlar olabiliyor paketlere siğdirmak içim şekil bozulabiliyor kaydinizi oluşturayim sizin ben donus yapilacaktir size diyo bana
Denizcan_ Araseymen aaa belki büyük almışsın numara bacımmmm bebeğim 9 aylık doğduğundan beriii o çok memnunum hiç taşmıyor