Necvaayyldz Merhabalar , bebeğim 1 ay 6 günlük yarın sağlık ocağından çağırdılar bebeğinizin 1 aylık aşısı var en kısa zamanda götürmem gerekiyormuş , bu 1 aylık aşı verem aşısı mı oluyo ve yan etkileri var mı ? 😌
anne15 Necvaayyldz 1 aylık asısı hastanede doğdugunda yapılan asının aynısı ve ates vs yapmaz normalde de
Fatmanursert Necvaayyldz verem aşısı 2.ayda yapılıyor 2gün sonra ben götürüp yaptıracam 1.ayda yapılan hepatit b aşısı doğum dan sonra yapılan aşının 2.dozu ateş huzursuzluk fln göstermedi benim oğlum ama tabi her bebek aynı olmaz
Necvaayyldz PortakalliKahve anladım canım ben sanıyorum ki verem aşısı olucak diye ☺️ İnşallah hepatit b aşısı yan etki yapmaz 😌
Necvaayyldz DeletedMom2893 inşallah benim oğlumda da olmaz canım ☺️ Bende sanıyorum ki verem aşısı olucak 😌
Necvaayyldz Fatmanursert aynen bende yan etki yapmaz diye biliyorum inşallah yapmaz bende yanlış anlamışım verem sanıyorum canım teşekkür ederiim 🥰
DeletedMom2893 Necvaayyldz 2 aylıkken yapılacak üç tane aşı iki tanesi bacağa bir tane kola sanırım onun içinde verem aşısı var ayrıca sağlık ocağı aşı kartı vermedi oradan bakabilirsiniz hangi aşıyı olacak diye.
anne15 Necvaayyldz bazılarına yapıyomuş ama genelde yapmıyo yani doğdugu gün yapılanın aynısı cunku inş sizde de sıkıntı olmaz
Necvaayyldz Gunsss ay şimdi sokmuyolarda bi tek anne alıyo en azından benim oturduğum yerdeki sağlık ocağı almıyo bu çok kötü 😞
DeletedMom2893 Necvaayyldz birden yapıyorlar iki tanesini iki bacağına vuruyorlar bir tanesini koluna vuruyorlar ama merak etme yan etkileri yok o anlık ağladı benim kızım eve gelince emzirdim sonra uyudu bir yan etki yaşamadık hemşireye de sormuştum yan etki yapar mı bunlar diye hayır yapmaz demişti.
Necvaayyldz DeletedMom2893 ay inşallah canım ya çok korktum ama bende ana 3 tane birden çok fazla ya canları çok acır nasıl dayanırım ben şimdi 😞