Selen21 Kizlar 3 ay 17 gunluk bebegim bugun hep boyleydi uyumak istiyo yatiyo yarim saat sonra inanilmaz bi aglama ve ciglik atiyo hep uykusu var oglen 2 den beri yari uyuyo sonra kalkiyo aşiri agliyo calpol verdim bi cay kasigi neden boyle acaba buyume atagi mi
emreaysel Selen21 evet canım 3 aylık bi bebiş bizde var o söylediğin. 2 gündür uyandığında çok ağlıyo
pinorr Selen21 canimmm mama ile besleniyorsa su ver bol bol surekli kum veya bobrek tasi olabilir ..biz ceremesini cok cektik kuzummm git gel su ver cok iyi bir cocuk hekimi ve ultrason dojtorunun tavsiyesi 3 gune Allahin izni ike biraz biraz fark eder sizin aya gore gunluk yarim cay bardagi hazir su ver lutfen ideal veya erikli kaynamis sogumus su degil kesinlikle
Selen21 BaraninAnnesi Kip vala denedim onu da yapmadi mama da icmiyo sabahtan beri ciglik cigliga agliyo sadece dayanmiyorum kafayi yicem evden kacmak istiyorum o kadar siddetli agliyo suan babasinda sakinlesti mama yiyo biraz
Ebrar18 Selen21 biraz okursanız şifa olur inşallah. Eskilerin bebeğin korktuğunu felan söylerler . Belkide bir derdi var anlayamıyoruz bebekleri. Siz yine ayetel kürsi fatiha ihlas felan nas okuyun . Şifa olur inşallah . Anne babanın nazarı da değebilir çocuğa . İnancınız varmı bilmiyorum ama bir hoca ya da yazabilen biri bebeğin üzerine takabileceğin korumalık dua yazsınlar her zaman üzerinde bulundur 🌹
Selen21 pinorr olabilir hic su vermedim bugun şimdi verdim icti suyunu bakalim nolucak allah sufalar versin insallah bebisine 🥰❤
TospikOglusum pinorr dikkatimi.cektide neden kaynamış soğumuş su değil acaba?ben 3ayi geckindir su veriyrm bebeğime tatlı suyu kaynatıp soğutup o şekilde veriyrm ki doktorumuzda o sekilee onerdi
Selen21 Ebrar18 okuyoruz canim basucunda kuran da var hatta az once altini degistirirken yine okuduk inan her yolu deniyoruz ya aglayan bebek cidden cok zor kiprmimizi kesiliuo artik
Aysukk Selen21 gaz agrısı diş ağrısı olabilir atak haftasıda olabilir. Birde uykusunu yeterli alamamış bebeklerde oluyormus dediğiniz gb uykusu var ama yorgun oldugu içim cok kısa uyuyor ve uykudan aglayarak cıglıkla uyanıyor birnevi kısır döngüye giriyor
Selen21 Alinduru gaz problemi yok yapiyo bizde yardim ediyoruz idrae yolu enfeksiyonu gecirmisti tedavi oldu aslinda ama dogru soyluyosun pine bezi var takayim bakim tesekkur ederim 😊
Seyma-2436 Selen21 Git gel su ver derken???doktoruna danış lütfen öyle şey mi olur mama veriyorsan mamadan sonra 1 çay kaşığı. Bebeğime bir doktor sakın verme dedi biri verirsen çay kaşığıyla ver dedi. Sürekli su vererek bebeğinin böbreklerine yük oluşturursun bu bir karnını suyla şişirirsin mama yemez seni emmez gelişimi geri kalır bu da iki. Ayrıca bebeğinin sıkıntısını bilmeden kum mu döküyor diye suda verilmez her tavsiyeyi dinleme lütfen bebeğinin iyiliği için. Büyük ihtimalle gaz ya da atak döneminde biraz sabredersen geçecek benim bebeğimde 3 ay 7 günlük gazı var sürekli çığlık çığlığa
TospikOglusum Selen21 büyük ihtimalle atak haftasında dr baksanıza Google dan atak haftasında misiniz
Seli_m Selen21 çok fazla ağlıyorsa bir yeri ağrıyordur, kulağına dokunun bakın ağlaması artıcakmı, bu tür ağlamayı biz kulak ağrısı çektiği zaman yaşamıştık, doktora görünseniz iyi olur