Mehtap4467 Her yerim ağrıyor tat ve koku alamıyorum.onun dışında her şey normal gibi.acaba geçiren varsa bunlar covid belirtileri olabilir mi Kızlar
Mehtap4467 Mehtap4467 çamaşır yumuşatıcı parfüm hatta yemek yaparken sarımsak vs iyice burnuma sokacak kadar yakın tuttum nerdeyse ama hiç koku alamıyorum
Gulphvn Mehtap4467 covidsiniz maalesef bütün belirtilerimiz aynı ve karantinamız yeni gitti gidip hemen test yaptırıp ilaçlara başlamalısınız eğer emzirmiyorsanız
osmaninannesi_30 Mehtap4467 aynı belirtileri yaşadım pozitif çıktım malesef. Birde sırt ağrınız varmıs hemen test yaptırın. Sırt ağrısı da belirtidir. Geçmiş olsun.
Tugceakyuz Benim de diz kapaklarım ve başım ağrıyor bide boğazımda gıcıklanma var bende korkuyorum 😞😞
Mehtap4467 Gulphvn sizin de sırtınız ağrıyor muydu üst kısımları yani omuzdan alt.gece ağrısıyla uyanıyorum o kadar ağrıyor
1oglananasi Mehtap4467 Öncelikle geçmiş olsunnn .. benim sadece koku kaybı ile başladı . Cumartesi test yaptırdımm .. ve pozitif cıktıı.. korkma canım bende emziriyorum ilaç kullanmiyorum bugün 3. Günüm .. maskesiz hiç birşey yapma canım . Rabbm şifa versinn 🙏🙏
AysunFatih 1oglananasi Benimde 3. Günüm bebeğime de bulaştı muhtemel çok canı yandı gece çünkü bende bol bol emziriyorum ilaç kullanmıyorum
Deletedmom95 1oglananasi ilaçsız nasıl atlatacağınıza dair bir şey dedi mi sağlık ekipleri? Veya siz özel bir şey yapıyor musunuz? Yarın öbür gün olursak aklımızda olsun.
Bade01 Kızlar annem korona aynı evdeyiz şimdi bebegimi emziriyordum boğazım giciklaniyor kesin ilk evresi koronanin bebeğime geçtiyse zararı olur mu ilaç kullanmalı miyim
Sinemhayal Bade01 şuan bende covid liyim eşimden bulaştı bebeğimi emziriyorum ve doktor lara sordum çift maskeyle emzirebilirsin sütten geçmez dedi
AysunFatih Mehtap4467 Hepsi fazlasıyla belirtisi zaten Kovid-19 olmuşsunuz bende bebeğim ve eşimle geçiriyoruz şuan 3. günümüzdeyiz
Drynne Mehtap4467 sırtın belki yorgun olduğundan ağrıyor olabilir ama diğer belirtliler corona gibi canım, temas ettiğin kişileri düşün ve test yaptır bence
1oglananasi Deletedmom95 Hiç birşey demediler . cift maske ve 20sn el yıkama ile emzirebilecegımı doktorum söyledi.. lımon portakal mandalına cok tükettim .cogu günler et yedım .ınsalah daha fazla kımse hasta olmadan biter gider..