HuseyinAlp Arkadaşlar 2. Ay aşısı yaptırınca huzursuzlanan ateşlenen bebek anneleri kaç saat sonra oldu bu huzursuzluk ne kadar beklemem lazım heran ateşi çıkacak huzursuzlanacak diye tetikteyim😅 Bide rotavirüs aşısı fiyatı ne kadar acaba?
Eesay HuseyinAlp oğlumun ateşi olmamıştı o konuda bilgim yok. Rotavirüs aşısını 311 tl ye aldık geçen ay
Ozlmylmz HuseyinAlp 3 gün önce 2 ay aşılarımızı olduk herhangi bi huzursuzluk yada ateş yaşamadı çok şükür 🙏 rotavirüs 300 civarı sanırım önümüzdeki ayda onu olucaz 3 ay ve 5 ayda
Goktug1308 HuseyinAlp 2.ay aşısında ne huysuzluk ne ateş hiç bisey yaşamadık doktorımuzda bu aşılarda olmaz ama yinede bebeğin bünyesiyle alakalı demişti aşıdan 1.5/2 saat sonra bir cay kaşığı calpol ver demişti doktorumız maşallah sorunsuz gecirdik.rotayı da gecen ay yaptırdım 310 tl ye aldım rotarix marka
HuseyinAlp Goktug1308 Ezgi_12 sürekli uyuyor bugün olduk daha normal mi gece ayağa dikecek sanırım bizi 🥱😔
Goktug1308 HuseyinAlp benden iki gün önce aşı yaptıran arkadasım uyur sürekli haberin olsun sende fırsattan istifade et dinlen demişti ama benim sıpa hic uyumamıştı normal sanırım 😁
turisinannesi HuseyinAlp 2 ay aşısını sabah 10 da olmuştu akşam 9 10 gibi 37.5 olmuştu öyle vermiştik ateş düşürücuyu tekrar olmadı bir daha aşırı uyku yapmıştı oglumda.dun rotavirüs aşısı olduk 310 TL idi
Elfida-10 HuseyinAlp sakın sağlık ocağına gitmeden önce veya aşı olduktan sonra ateşi çıkmazsa calpol vermeyin.