Yasemila Aya 1 hafta kala başladı mız mız oldu geceleri en azından sadece beslenmeye kalkar geri hemen uyurdu şimdi gece kalkıyor 2 saat ayakta uyku düzeni tamamen bozuldu kendi kendine hiç oyalanmıyor nolur en azından şu uyku düzelecek diyin 😭😭 4 ay 2 günlüğüz
YasemiNYagmur1 Yasemila selam adaş👋👋👋biz de 4 ay 14 günlüğüz geceleri düzene girdi ama gündüzleri sürekli ilgi istiyor. Gündüz sorun değil gece çok sıkıntı oluyor 2 hafta daha sabret en azından fırtınalar hafifleyecek ☺️👍
mom1236 Yasemila aynı durum bende de var. Susmuyor hiç sürekli ağlıyor sürekli. Kucağa alınca bile illa ayakta gezdireceksin yoksa oturduğum yerde yine ağlıyor. Bugün dört aylık oldu 10 gündür böyle artık çıldırmak üzereyim
Yasemila YasemiNYagmur1 sizde yaşadınız mı kalkıyor geceleri sürekli ve sabah 6 ayakta 🤦🏻♀️ Gazı da tekrar geldi gibi canım
kirmizitilki Yasemila sanmam huyunun değiştiğini robot değiller ki birgün uyumaz bir gün uyur biz de öyle değil miyiz bir haftadır gece uykum kaçıyor uyuyamıyorum yani atak haftadır geçer biraz uzun sürebilir ama geçer yani
Melisasbasi mom1236 ayyy ayniiii yaaa kucagima almassam kendini yirtiyo ama alip oturmicazz gezicez evde saatlerce gezsek giki cikmaz ama benim canim cikti vallahi bezdim 🤯 inşallah geçer 🥴
Oyacan34 Yasemila 3 ay 27 günlük 3 gündür bizimkide fena halde gece uykusu diye bişey kalmadı çare bulan banada söylesin
Yasemila Oyacan34 benim de o zamanlar hatta daha önce başladı canım devam ediyor uygulamada 2 hafta kaldı atak bitmesine diyor 😭
Btlbrl Yasemila 3 ay 21 günlüğüz bizde 2 gündür aynı sorunları yaşıyoruz uyuyor ama kucakta yerine koyunca uyanıyor. Dün gece hiç uyumadı 5 dakikada bir kalktı gerçekten eğer bi çaresi varsa söylesin 😭😭
Amineeeem 3 ay 11 gün tarif ettiklerinin hepsi var 4aya çok var ama gündüz toplasan 1 saat uyumuyo gece 2de yatiyo 4kere kalkiyo 8de ayakta 😔şuan kucağımda salliyom bırakınca aciyo gozlerini
Yasemila Mucizem_0809 valla ne oturtabiliyor ne yürüyebiliyor tamamen sana bağlı oyalanacak hiç bişeyi yok 2 yaş daha kolay geçer diye düşünüyorum yemeği bile bende 😭😭
Melisasey Yasemila 4. Aydan 1 2 hafta önce uyku gerilemesi başlıyor uykusu düzensizse bence doktorunuza gidin çünkü çok zor oluyor bebekler için gece çayı veriyorlar çok rahat edersin