Denizlila merhaba. Oğlum şu an 19 ay 26 günlük, yani neredeyse 20 aylık. O dönem müthiş kararsız kalmıştım verip vermemekte, toplamda 4 doktordan görüş aldık; 3’ü “verebilirsiniz hiçbir yan etkisi yok, hatta biz bunu erken doğan bebeklere nöbet geçirmesin diye yoğun bakımda kullanıyoruz, yan etkisi olsa o kadar küçük bebeklere verir miyiz?” dedi, 1 tanesi “hiç gerek yok, zamanla vücuttan atacak, boşuna ilaç vermeyin, bu yöntem çok eski bi yöntem, 30-40 yıl öncede kaldı” dedi. Oğlumun doktoru uzayan sarılığın bebeğin beyninde hasar bırakabileceğini, risk olduğunu, ona kalırsa vermemizi, hatta kendi çocuğunda dahi sarılığı vücuttan attırmak için gene bu ilacı kullandığını söyledi. Sonuç olarak eşimle konuşup ilacı vermeye karar verdik, toplamda 5 adet sabah-akşam yarımşar doz sütümle karıştırarak verdim. O 5 günün sonunda sarılığı vücudundan atmıştı. Yalan yok, çok şükür biz hiçbir yan etki görmedik. Benim bu geçmeyen sarılık çok canımı sıkıyordu artık çünkü. Oğlum çok halsizdi, uyanmak bilmiyordu, gelen herkes “aayy bu çocuk sarılııık” diyordu, artık sinirlerim harap olmuştu yani. Biz bu ilaç sayesinde kurtulduk bu illetten. Kendi kararınız, verip vermemek size kalmış🤗