Kubrasen93 Kizlar bugun bebegimin kan sonuvlarinda b12 eksikligi cikti doktor vitamin yazdi Bebeginde olan varmi ? Neyden dolayi olur neylerle takviye edebilirim birde yigecek olarak Kizim 9 aylik olucak
Kubrasen93 Kubrasen93 kimsenin bilgisi yokmu burda sadece kaynana ve cinsellikmi yazinca ilgi goruyo ben anlamiyorum
Ebrudefne- Kubrasen93 benim kızımda uzun süredir kullanıyor iğne şeklinde ilk önce hafta da bir şeklinde kullandı şuan ayda bir vuruluyor … Et ürünlerinde falan var diye biliyorum B12 vitamini biraz çiğ sebzelerde var bu şekilde destekleyebilir siniz
betus_6006 Kubrasen93 Merhaba benimde bebeğim 9 ay 6 günlük. B12 eksikliği çıktı takviye verdi doktorumuz. Oceon b12 500 lük sprey verdi. Somon yedirmeye başla dedi. Bunlar harici başka bir şey söylemedi 🤷♀️
Kubrasen93 Ebrudefne- bebegimde sut urunleri alwrjisi var sanirim oyuzden dusuk cikti yani anne sutu iciyor ama bendende alamiyor cunku alerji 🤷♀️
Ebrudefne- Kubrasen93 belirti yoktu bizim troid kontrolumuz vardı ilaç kullanıyoruz .. odada elindeki şeyleri ağzına götürünce doktor bide vitaminlerine bakmak istedi o şekilde ..bizimde bu arada birçok ürüne alerjimiz vardı geçti bu ara .. süt olarak pastörize sütlere alerjimiz vardı
ozgiltrr Kubrasen93 benim de bebeğim de var 8 buçuk aylık doktor bana da tahlil yaptı benim sonuçlarım sınırda çıktı emzirdiğim için bende olan bebeğime yetmiyormuş o yüzden 3 günde bir iğne vuruluyorum
Kubrasen93 ozgiltrr doktor bana igne falan demedi ama sadece b12 vitamin verdi bebek icin bakalim duzelicekmi
ozgiltrr Kubrasen93 benim doktorum direk bebeğe herhangi bir ilaç vermekten yana değil sütten geçmesi daha faydalı diyor her doktor farklı düşünüyor işte
Zehrakiz Kubrasen93 2 yaşından önce bebeklerde eksiklik varsa ,annede hamilelikte ve sonrasında varsa bebektede olurmuş. B12 eksikliği çok ciddi internetten etkilerini araştırın isterseniz. İnşallah şifa bulur evlatlarimiz ☺️
Bhrrzgr Kubrasen93 benim bebeğimde de düşük çıktı. Doktor benden kaynaklı olduğunu düşübüyor ben daha baktıramadım. B12 içirilebilir iğne verdi yarısını 3 günde bir bebeğe pekmezle içiriyorsu yarısını da ben içiyorum
Kubrasen93 Bhrrzgr vallahi en son dogumda heralde kan veedim yani 8 ay once benden kaynaklida olanilir cunku kofte disinda et falan yiemiorum malsef
Kubrasen93 Ebrudefne- benim kizimda herseyi agzina goturuyor ama dislerden dolayi 8 tane disimiz var 😁
Bsecill Kubrasen93 keçiboynuzu özğ ile takviye edebilirsiniz ama verilen vitaminide öutlaka alın. Bizde kullandık endişelenmeyin düzenli kullanım işe geçer inşallah