Canselguler Cllbrvnbrl 1 gun remdeledım sonra suyunu sıktım 1 cay kasıgı verim 2 gunde tatlı kasıgı verdım yarın da verıcem sonra neye gecmem bilmiyorum ne olabilir sebzelerden
bluekoala Azsekerlikahve bütün sebzeleri cok guzel yiyor. Elma ve armutu fazla sevmedi😂el yapımı kefirde de yüzünü ekşitti tadı baya ekşiydi. Bugun kefirin sütünü az koyduk tatlı olsun diye bakalım🙂millet sebzeyi sevmeZ meyveyi sever bizimki tam tersi🤪
Canselguler Prenses-annesi1 bende havuc verdim suyundan 3 gun olacak yarın yani Baska Bı 3 kural da sebze vermem gerekiyor mu acaba sonra ne verelıbılır 4 aylık
Prenses-annesi1 Canselguler tabi 3 gün 3 gün gidiyoruz 3gün havuç verdiyseniz 3gün başka bir sebze verin öyle öyle gidin
anneCANan Azsekerlikahve haşla kabağı içine lor peynir biraz da pekmez belki biraz zeytinyağı ımmmhhh harika oluyor afiyet olsun 😉
Canselguler Cllbrvnbrl tesekkur ederim havuc yarın son patatese gecerim puturlu mu oluyo haslayıp emzıyorum direk oyle mı veriyorum
Prenses-annesi1 Canselguler biz yaklaşık 1 aydır böyle gidiyoruz sonra meyvelere geçicez 7. Ay kontrolümüze gidene kadar böyle
Canselguler Prenses-annesi1 peki Prenses-annesi1 meyve ler 1 ay sonra mıntattırdınız 1 ay ne verdiniz scaba
Prenses-annesi1 Canselguler 3 gün Yoğurt sonraki 3 gün, patates, karnıbahar, ıspanak, kabak diye gittik 3 gün kuralı ile 2 gündür de brokoli yiyoruz brokoliden sonra pırasa ve yeşil fasulye vericem sonra meyvelere geçicez biz meyveleri 2 gün tadıcak