defnemilam Azsekerlikahve hmm cilt tepki vermis bizim alerjimiz var bagirsak tepkiliyiz patates bile dokundu mukus oldu kakada yogurt yese nolur kimbilir
Azsekerlikahve defnemilam doktorunuz ne dedi peki? Ben daha patates vs vermedim belki bizdede tepki verecek. Onun için tedbirli olmam lazım
mozaik Azsekerlikahve soyup haşlayın. Yalnız tek kabağı sevmeyebilir. Havuçta koyabilirsiniz. Tadımlık yapın. Ikisine de alerjisi yoksa devam edersiniz.
defnemilam Azsekerlikahve patates en az alerjen olan seymis kabak daha alerjen mesela . doktora soledim devam et ek gidaya yazdi. mukustan sorna kan olucak diye korkuyorum .kan olunca sikınti sanirim
Prenses-annesi1 Azsekerlikahve Dün 3 günlük tadımda sondu kabak bizimde 🙂 Ben buharda haşladım çatalla ezdim zeytinyağda koydum öyle verdim seve seve yedi 😄 bütün sebzeleri öyle yaptım şimdiye kadar 1 ay olucak
Canselguler Prenses-annesi1 bende havuc verdim suyundan 3 gun olacak yarın yani Baska Bı 3 kural da sebze vermem gerekiyor mu acaba sonra ne verelıbılır 4 aylık
Prenses-annesi1 Azsekerlikahve yok ben yoğurt, patates, havuç, kabak diye gittim yoğurt veriyorum birde hepsinin yanında az bişey
bluekoala Azsekerlikahve soymadan tencerede suda haşlıyorum ve herseyini çatalla eziyorum. Babası herseyi cok seçer oğlumun seçmesini istemiyorum hep pütürlü veriyorum 😋
bluekoala Azsekerlikahve bütün sebzeleri cok guzel yiyor. Elma ve armutu fazla sevmedi😂el yapımı kefirde de yüzünü ekşitti tadı baya ekşiydi. Bugun kefirin sütünü az koyduk tatlı olsun diye bakalım🙂millet sebzeyi sevmeZ meyveyi sever bizimki tam tersi🤪