Domino ya kizlar saatlerdir kalbim ağrıyor midem agriyor göğüs sirtim agriyor gogusume dogru olan yer yani sirtim gogusumun karşısı. napsam ki? yarin hastanrye gidecegim. acile de mi ugrasam? 😟
Miniminiprens Domino benm midemde gastrit var o şiddetlenince böyle oluyor. Ben ondan olduğunu çzene kadar hep kalp krizi geçiriyorum sanardm
Sarella Domino mideden olabilir geçen aynısı banada oldu ertesi gün karın mide agrısı cektim üşütmeden herhalde
Domino ebz09 Bilmiyorum ki canim bak hâlâ agriyor biraz duruyor tekrar ağrıyor. ani den oldu akşam derin nefes alip veriyorum biraz rahatliyor tekrar agriyor 😟
Domino MiracAlpinveUmutunAnnesi tesekkurler. ciddi bisey degildir umarim 😳 soguk aldim desem kalin tayt corap terlik ust giyerim anlamadim😥
ebz09 Domino bazen yel girdi derler ya o olabilir ya gaz sıkıntısı da olabilir pat diye ortaya çıkmış ya bende çok yaşıyorum 🤯😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi Domino birseyi kafaya mı taktınız acaba Malesef hava degisimlerinde olabiliyo nekadar sıkı da giyinsek biyerlerimizden alıyoruz 😊
Domino MiracAlpinveUmutunAnnesi yok canim takmadim aksam oldu aniden hala da devam ediyor kal midem ve sirtim agriyor. midemde kramp var kalbim da sanki igne sokuyorlar
MiracAlpinveUmutunAnnesi Domino ay ben yemegi cok hızlı yersem yada çok yersem böyle oluyorum ama ne olur ne olmaz bi görün acile canım
ebz09 Domino ayağına sıcak su torbası al bı ya da ısıtıcı vs varsa karşısına gec . Sicacikk birde içecek aldinmi oh miss herşey geçer♥️🥳😅
Domino Miniminiprens midem yaniyor arada ve seneler once mide kanamasi gecirdim 2 kez hala gstiritim var mide yanmasi eksimesi oluyor. ondan olabilir mi ki? ilk kalbim agridi sonra mideme kramp girdi. bende kalo krizi saniyorum🤦♀️🙈😁
Domino Sarella ayagimi da hep sicak tutarim yaz kis kalim tayt giyerim huy edinmisim corap terlikle gezerim hep ama anlamadim uyumaya calisim sabaha gecer insallah gecmezse acile ugrim🤦♀️ cok tesekkurler 😙
Domino ebz09 ictim sicak cay canim biraz kendimi isitayim. cok teşekkürler ayagim hep sicak aslinda ama anlamadım🤦♀️ sabaha geçer insallab uyumaya calisim
ebz09 Domino sıkıntı dert keder ne varsa onlarda herturlu hastalığa davetiye heleki bu bahsettiğinin kaynağı olur kendileri. Tatlı rüyalar gör tatlı anne😍