Melissayldriim Kızlar bebeğim 4 ay 8 günlük aşırı bir atak haftasi geçiriyorum öyle böyle değil sadece 3 saate bir 10 dk uyuyor bi arkadaşım calpol içir uyku yapıyor dedi artık uykusuzluktan bayılmak üzereyim lütfen bi yol gösterin bana 🤦🏻♀️
Baharuras-21 Melissayldriim ben çok ağladığında gün içinde artık hiç uyumadığında rahatlasın diye beş çay kaşığı veriyorum gece huzurlu uyuyor en azından ağrııs varsa rahatlatıyor cnm
38eg Melissayldriim ağrısını dindirdiği için rahatlayıp uyuyorlar 14 ay 8 günlük kızım azı dişi çıkıyor veriyorum ara ara rahatlatıyor hemen
NaimeYilmaz Melissayldriim Vermemelisiniz. İlaç sonuçta, şahsen ben ateş durumunda 38,5 görmeden vermiyorum. Kontrolsüz ilaç kullanımını doğru bulmuyorum. İlaç acil durum ihtiyacıdır. Sağlığı tehdit eden durumlarda kullanmalı.
Palet0056 Melissayldriim 4.ay atağı yaklaşık 1 ay sürüyor ve uyku gerilemesi yapıyor Allah yardımcın olsun öncelikle 😊 arkadaşınız bebeğine o şekilde veriyorsa bi ağrısı vardır o etki ediyordur diye düşünüyorum yoksa uyku yapıcı bi özelliği olduğunu bilmiyorum ayrıca bu şekilde ilaç kullanıldığı takdirde belli bi süre sonra vücut o ilaca karşı bağışıklık kazanabilir bu durumda da Allah korusun ateşi yükseldiğinde veya gerçek anlamda bi ağrısı olduğunda verdiğiniz ilaç etki etmeyebilir ki doktorlar bile aşı olduklarında bile hemen ilaç verilmesini önermiyor o yüzden biraz dişini sıkın ve o arkadaşınızı dinlemeyin lütfen bu günlerin hepsi geçecek inanın 🌸
zeynepzeze 38eg İyi de post sahibi diş falan dememiş atak haftası demiş. O zaman uyumadıkların da verelim calpolu uyusunlar.
Melissayldriim zeynepzeze evet diş değil diye umuyorum el ağızdan gitmiyor ama bu hafta atak haftamiz 6 gün var bitmesine ama resmen ayakta uyuyorum ne sabır kaldi ne sinir uykusuzluk tan , bilinçsiz şekilde vermek istemiyorum uyku yapar mi sadece onu merak ediyorum
38eg zeynepzeze belki dişe hazırlık yapıyordur ağrısı vardır diye dedim. Benim kızımda huzursuzdu atak sandım bi gün sonra baktım bi Anda dişi çıkmış ilacını verdim anında sakinledi rahatladı. Yani ben kesin ver demedim dikkatli okursanız ağrısı felan varsa iyi gelir anlamında dedim
zeynepzeze Melissayldriim Evet uyku yapar. Ama dediğim gibi ağrı ateş haricin de pek de masum değil bu ilaçlar. Çok haklısınız uykusuz ve yorgunsunuz. Acaba eşiniz baksa siz dinlenseniz biraz olmaz mı
Surayusa Melissayldriim yani 2. Cocugumu büyütüyorum atak haftası ne oluyor ilk defa duyuyorum cocuk ağrısı olmasa neden durmaz veya ndn ağlar mutlaka bir derdi vardır
Melissayldriim zeynepzeze eşim çok yoğun çalışıyor gece de dahil o yüzden böyle bir imkanım olmuyor maalesef
Rules Melissayldriim canım calpol un etken maddesi parasetamol yani şöyle söyliyim. Gebelikte kullanılan parol la aynı etken madde o kadar düşük ki etkileri doktorlar normal şartlarda ilaç olarak bile pek kabul etmiyor. Bebeğin çok zorlandığında verebilirsin rahat uyusun biraz ağrısı dinsin. Ben de eşimde ilaç mümessiliyiz ben parol türevi ilaç çalıştım daha öNce. Bebeğim içinde 3 farklı doktora sordum çok sıkıntı yaşadığınızda verin dedi. Sen yinede bide kendi doktoruna sor ama.
Melissayldriim Rules doktorumuz günde 1 kere gece çok zorlandığımizda önerdi sanırım diş huysuzluğu da olabilir dedi atakla birleşti 😔
MasalsMommy Melissayldriim Ben de çok huysuzlanıp ağladığında veriyorum rahat uyusun diye canım. Bir çay kaşığı verebilirsin
Melissayldriim MasalsMommy teşekkür ederim dün gece biraz verdim en azından günler sonra 3 saat uyudum🙈
MasalsMommy Melissayldriim Çok sık olmamak kaydıyla verebilirsin kuzum. Hadi bakalım darısı bu geceye inşallah😂
Rules Melissayldriim zaten diş ağrısındada veriliyor calpol o kadar zehirli bişey değil çocuğu rahatlatmak için kullanıyoruz sonuçta acıdan kıvranması daha mı iyi. Günde 3 çay kaşığına kadar sabah öğle akşam kullanılabiliyor. Ben oğlum bazen çok huzursuz olduğunda bi kaşık veriyorum sadece rahatlıyor.
Melissayldriim MasalsMommy ahh inşallah direniyoruz resmen uyumamak için sorunlari ne bu bebelerin anlam vermek zor🙈
bluekoala Melissayldriim ben de cok ağladıgında veriyodum hep ama yanlış oldugunu düşünüyordum sonucta ilaç yani. Prof doktora gittim ve bebeğim 6 aylık. Diş çıkardıgı için ,ağrısı olduğu için her aksam kesinlikle ver dedi🙃