Yakupbebek merhaba,ben kendi tecrübemden yola çıkarak size yazmak istedim 5 buçuk aylık bebeğim daha yeni yeni kendime geliyorum düşünün.öncelikle sezaryen ameliyatta anestezinşn etkisiyle mi yoksa sakinleştirici mi verildi bilemiyorum ben ilk 1 ayı çok hatırlayamıyorum bile,hele doğum sonrasını hayal meyal hatırlıyorum bir de birden çok farklı bir hayata geçiyorsunuz bebek çok güzel bir şey ama bir o kadar da zor alışması zaman alıyor.Bizim hayatımız tamamen değişti mesela.süt içinse bebek nasıl istiyorsa öyle davranmak gerek e memeyi almıyorsa çocuk açlıktan mı ölsün bu insanlar köstek olmak yerine destek olmayı ne zaman öğrenecekler acaba? Süt için de şiddetli tavsiyem: yalnız kalabildiğiniz kadar yalnız kalın,stres yapmayın,göğüslerinizi sıkacak şey giymeyin sütyen dahil,uyumaya vakit bulduğunuzda direkt uyuyun memenizi ara ara teklif edin,tahin pekmez yeyin ve bol su için,ha bir de insanlara kulak asmayın çünkü fikri olmayan insanların her konuda zikri var. Siz onun annesisiniz şu an tam anlayamazsınız belki çünkü dünya aktivitesi yok ama 4. Aydan itibaren daha iyi anlayacaksınız çünkü bebek de anlamlandırmaya başlıyor bir şeyleri.