Canparcam_ Deletedmom5284 Kuzum ben civilden alıyorum 85 kullanıyorum. Yanlız emzirme sütyeni takıyorum ben sen hangisini sordun bilemicem ama civilde yanlış hatırlamıyorsam 100 beden vardı 🤗
Deletedmom5284 Canparcam_ İkisini de soruyorum 😊 çok teşekkür ederim inşallah olur 2-3 tane aldım farklı farklı emzirme sütyeni eğilince kopçası açılıyor göğüslerim ortadan fırlıyor 😭
Yazankadin Deletedmom5284 aynı dertten muzdaribiz 🥺🥺 internetten değil ama mağzadan alıyorum o markanın internette çamaşır satışı yok şuan 🤦🏼♀️
melodininoglu Deletedmom5284 ah tahmin edebiliyorum canım 😳 ben şaşırdım 😄 o zaman Allah ikimizin de yardımcısı olsun 🙏🥰
mom1236 Deletedmom5284 kız aynen ya sarkık duruyor hep duş alırken vs moralim bozuluyor resmen kesesim geliyor bazen. Millet büyütmek istiyor keşke benim de büyütmek gibi derdim olsaydı 😅😅
calikusuu Deletedmom5284 Pentide göğüs kabı ve sırt ölçüsüne göre seçim yapma şansınız var. Müsait olursanız bir mağazasına gidin ölçsünler.
Mukaddes34 Deletedmom5284 bacım ben 110 aldım en büyük onu buldum pazardan bakıyorum bir de büyük beden kıyafet satan yerlerden nette de Trendyol a baktım ama almadım
Deletedmom5284 Mukaddes34 pazardan bende aldım ama iğrençler ya şöyle dantelli desenli yok hiç, vallahi artık giymek istemiyorum onları anneannem gibi oluyorum 😁😂😂
OncedenGurme Ikrazumra19 yalnız olmadığımı bilmek güzel 😂😂 hamilelik ve doğumla büyür dedim ama yokk. En azından emzirme bitince sönük balon gibi kalmaz diye avutuyorum kendimi 😂😂
Sahandayumurta OncedenGurme ay canım bnm ya aynen dediğin gbi oluyor😰 emziröeyi bıraktım sarkık bir deri ve uç kaldı 🤮🤮
Mukaddes34 Deletedmom5284 bacım onu da iç çamaşırı satan yerler istek üzerine getiriyor benim de hep anneanne sütyeni emzirme bittiğinde küçülür diyorlar bende onu bekliyorum daha 14,5 aylık
Bendeanneoldum Deletedmom5284 internet üzerinden alıyorum kuzum bilmiyorum Avrupa networking sayfasından
Eslem1 Deletedmom5284 suwen miranda süper bi sutyen geçen gün yari fiyatına düşmüştü https://ty.gl/9tha1dij
OncedenGurme Ikrazumra19 ya olmayan şey nasıl öyle olabilir? Sarksa sarksa ne kadar sarkabilir yani? 😅😅 Destekli 75 kullanıyordum ben 😂