Karaoglannesi Hanımlar eskiden bebeğim büyük tuvaletini yaptığında beyaz beyaz yağ tanecikleri olurdu kilo alımı da iyiydi artık hiç yok kilo alımı da çok azaldı sizce napayım çişli bezi de azaldı doymuyor
eylulnisa_20 Karaoglannesi sütünüzün kalitesini arttıracak şeyler yiyin fındık badem ceviz kürü meyve incir üzüm kayisi
Deletedmom_29 Karaoglannesi bilimsel bir açıklamam ya da bilgim yok ama şöyle düşündüm, beyazliklar yok çünkü bebek yağları depoluyor. Diğer türlü çıkıp giriyordu bütün bütün 😐
Karaoglannesi Deletedmom_29 ama aksine o zamanlar kilo alımı iyiydi fazlasını atıyordu vücudu 😒 şimdi kilo alımı da paralel olarak düştü
zeynepgokce1 Karaoglannesi ben oyle oldugunu zannetmiyorum bebginiz buyudukce vucudu organlari daha iyi sindiririr ondan dolayidir yag vs gormemeniz
Deletedmom_29 Karaoglannesi zamanla kilo alımı yavaşlıyor. Hiç almiyorsa sorun olabilir ama daha az alması sorun olmaz. Kaç aylık şu an
Anneolmakzor Karaoglannesi yavaslayabilir artık büyüyor. Aylık 500 gram altında almıyorsa sıkıntı yok. Dönemsel olabilir. Siz bol bol yeşillik ve kuru yemiş tüketin.
Deletedmom_29 Karaoglannesi sorun yoktur inşallah. Bir de tartiyla ilgili olabilir farklı bir tartı. Bizim sağlık ocağında boyunu da kilosunu da hep fazla fazla ölçüyorlar da o yüzden öyle düşündüm
Woody Karaoglannesi doğdugunda yagı sindiremiyordu. Artık sindirebiliyor. Ek gıdaya geçince de ilj yedikleri kakadan direk çıkıyor mesela. Sonra sindirmeye başlıyor. Kakada yemek görmüyoruz 😀
sufflee Karaoglannesi sindiremezse o beyaz tanecikler olur demekki yağını artık sindiriyo kilo ile alakası yok benim oğlum almaya devam etti dediğiniz gibi olduğu halde gayette iyi kilo alıyordu